Megnősült Joe Jonas: a hírt a családja az internetről tudta meg

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil -
esküvő Joe Jonas Sophie Turner internet titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők az interneten keresztül értesültek arról, hogy fiuk, Joe Jonas megházasodott.

Néhány hete a legnagyobb titokban házasodott össze a Trónok harca Sansája, Sophie Turner és a Jonas Brothersből ismert Joe Jonas. A szerelmesek olyannyira nem beszéltek az esküvőről, hogy még az énekes családja sem tudott róla.

A Daily Mail azt írja, míg a színésznő nem sokkal a ceremónia előtt felhívta az édesanyját, hogy tájékoztassa a fejleményekről, addig Joe Jonas ezt nem tette meg: a szülők az interneten értesültek a hírről. A Las Vegas-i esküvőről DJ Duplo tett fel egy videót a közösségi oldalára, így tudta meg a világ, hogy mi történt.

Joe Jonas és Sophie Turner Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
Solti Ádám kedvese, Kiss Bernadett plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-solti-adam-kedves-kiss-bernadett-plasztikai-beavatkozason-esett-at.htmlGőzerővel készül az esküvőre Solti Ádám és Kiss Bernadett. A menyasszony úgy döntött, hogy plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, feltöltette ajkait. TV + SztárokOrigoStohl Andrást nőnek sminkeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-stohl-andrast-nonek-sminkeltek.htmlStohl Andrást egy színdarab kedvéért sminkelték nőnek. TV + SztárokOrigoVisszakövetelik a pénzüket a Spice Girls rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-visszakovetelik-a-penzuket-a-spice-girls-rajongoi.htmlMegkezdte turnéját az újraalakult Spice Girls lánybanda, ám nem minden alakult a tervek szerint. A hétfői koncert olyan botrányosra sikerült, hogy vannak rajongók, akik visszakövetelik a pénzüket. TV + Sztárok--Sirokai Diánát híres férfiak hívják randiznihttp://www.life.hu/sztarok/20190602-sirokai-dianat-hires-ferfiak-hivjak-randizni.htmlSirokai Diána elárulta, néha maga is meglepődik, hogy mennyi híres férfi érdeklődik iránta. TV + SztárokOrigoTóth Andi a formás fenekét mutatta meg legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-toth-andi-formas-feneket-mutatta-meg-legujabb-fotojan.htmlTóth Andi rajongói már megszokhatták, hogy a fiatal énekesnő nem fél hangsúlyozni szexi idomait. Így tett a legújabb fotóján is. TV + Sztárok--Egy útitárskereső oldalon talált rá élete szerelmére Palotás Petra: minden részletet elmesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190601-egy-utitarskereso-oldalon-talalt-le-elete-szerelmere-palotas-petra-minden-reszletet-elmeselt.htmlAz egykori népszerű műsorvezető, Palotás Petra mindent elhagyott a szerelem kedvéért: Hamburgba költözött, és hosszú évek óta ott él a férjével és a kislányával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.