Új szerelem Leonardo DiCaprio életében: 25 éves topmodellel randizik a színész

Forrás: MTI/EPA/Sebastien Nogier -
topmodell Vittoria Ceretti színész Leonardo di Caprio divatmodell
Új nő tűnt fel Leonardo di Caprio életében. A színészt több helyen is a 25 éves divatmodellel, Vittoria Cerettivel látták, a szemtanúk szerint pedig teljesen odavannak egymásért. 

Ahogyan az lenni szokott, azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon a színész és a modell között csupán futó kapcsolat van-e, vagy annál több, de a hozzájuk közelálló források szerint dúl a szerelem Leonardo és Vittoria között.

A párt az elmúlt hónapokban többször is látták együtt, először augusztus 9-én Ibizán, ahol felvételt is készítettek róluk, amelyen igencsak egymásba vannak gabalyodva.

Ceretti korábban a New York-i dj., Matteo Milleri felesége volt, DiCaprio utolsó tartós kapcsolata pedig Camila Morrone színésznővel volt, de 2022 augusztusában négy év után szakítottak. A színészt Vittoria előtt a Neelam Gill modellel hozták hírbe, de úgy tűnik, vele nem alakult ki mélyebb kapcsolat, ezt megelőzően pedig Gigi Hadiddel lehetett gyakrabban látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.