Felismerhetlen Michael Jackson legkisebb gyermeke - A 21 éves Blanket a nevét is megváltoztatta

Cirque du Soleil Michael Jackson Blanket Jackson születésnap
Michael Jackson legfiatalabb gyermeke — akit korábban Blanket néven ismertünk – felnőtt, és szinte felismerhetetlen.

Tisztelegve apjuk emléke előtt Blanket és a 26 éves Prince részt vettek a Cirque du Soleil Michael Jackson ONE című show-jának előadásán Las Vegasban. Az apropó Jackson 65. születésnapja volt. Blanket szinte felismerhetetlen, már nem az a kisfiú, aki az emlékezetünkben élt. 21 éves lett, és a nevét is megváltoztatta, már Biginek hívják.

Blanket Jackson 2012-ben Forrás: FilmMagic/2012 Jason LaVeris/Jason Laveris

Jackson gyermekei azért vettek részt az előadáson, hogy találkozzanak apjuk rajongóival. Érkezésüket a Cirque du Soleil is előre bejelentette a honlapján, értesítették a rajongókat, hogy az előadás különleges lesz.

Michael Jackson örökösei egy nyilvános kérdezz-felelek eseményen is részt vettek. Paris elárulta néhai apjáról, hogy nem szerette a születésnapokat, azt sem akarta, hogy a gyerekei tudják, hány éves, és mikor született, el akart kerülni mindenféle ünneplést. Ennek ellenére Jackson rajongóit arra buzdította, emlékezzenek meg a legendás énekes születésnapjáról azokat az ügyeket támogatva, amelyek Jacksonnak fontosak voltak, mint például a klímaváltozás elleni küzdelem, a környezetvédelem és az állatok jogai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.