Eddig rejtegették: így néz ki Michael Jackson legkisebb fia - Fotó

fotó Michael Jackson fiú legenda sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig védték a nyilvánosság elől és mindent megtettek, hogy a sztárlegenda béranyától született fiát elrejtsék. Most azonban láthatjuk, hogy érett férfi lett Jackson legkisebb fiából. 

Debbie Rowe és Michael Jackson házassága 1996 és 1999 között 3 évig tartott; házasságuk gyümölcseként született Prince M. Jackson és Paris, akiket nyilvánosan is vállaltak. Sosem volt titok, hogy a pár azzal a céllal jött össze, hogy családot alapítsanak. Jackson ugyanis mindig rettegett attól, hogy nem lesznek utódai.

Legkisebb fia, Blanket 2002-ben született egy béranyától, családja pedig mindent megtett, hogy a fiút elrejtse a világ elől. Blanket nagykorú lett, így már saját maga dönt nyilvános szerepléseiről. A fiatal fiú vagyonából környezet-, és állatvédő, valamint az ilyen jellegű kezdeményezéseket is előszeretettel támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.