Jada Pinkett Smith Will Smith szakítás
Jada Pinkett Smith önéletrajzi könyvével kapcsolatban adott interjút. A beszélgetés során árulta el, hogy már hét éve nincsenek együtt Will Smith-szel, és ezt egészen eddig titokban tartották.

Jada Pinkett Smith elmondta, hogy már hat évvel a 2022-es, botrányos Oscar-gála előtt szétköltöztek férjével. Elváltak, de nem papíron. A színésznő azt mondta, nem álltak készen arra, hogy a nyilvánossággal is megosszák a szakításuk hírét.

„Nem tudtuk, hogyan mondhatnánk ezt el az embereknek" - mondta a színésznő.

Jada Pinkett Smith és Will Smith hét éve titokban különváltak Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Matt Winkelmeyer


A szakítás okairól annyit árult el, sok dolog vezetett oda. Tulajdonképpen mindkettőjüknek volt egy elképzelése arról, hogy milyennek kellene lennie a másiknak, és ebben megrekedtek.

„Mire 2016-ot írtunk, már csak kimerültek voltunk a sok próbálkozástól, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat" - mondta.

Hiába hidegültek el egymástól, a nyilvános megjelenéseiken még mindig párként viselkednek. Így történt az ominózus Oscar-gálán is, ahol Smith felpofozta Chris Rockot, mert megjegyzést tett Jada kopaszságára.

A színésznő egy darabig gondolkodott a hivatalos váláson is, de rájött, hogy sosem fogják tudni megtenni, képtelenek megszegni az egymásnak tett ígéretet. Jelenleg is külön élnek. Hogy milyen fázisban van most a kapcsolatuk, azt maguk is csak találgatják, azt mondta, sokat és keményen dolgoztak magukon mindketten az elmúlt időben:

Will és Jada a marylandi Baltimore-ban házasodtak össze 1997 szilveszterén. Két közös gyermekük van, Willow (22) és Jaden (25).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.