65 évesen is bombanő Madonna: szatén fehérneműben vonaglott a színpadon

közönség Like A Prayer The Celebration turné Madonna
Lenyűgözte közönségét Madonna a 78 állomásosra tervezett The Celebration turné keretében rendezett koncertjén a londoni O2 Arénában. A 65 éves ikonikus énekesnő hatalmas show-val kápráztatta el a rajongóit és ehhez hozzájárult a megjelenése is.

Madonna megmutatta magát szatén fehérneműben, piros miniruhában, de izgalmas csuklyás köntösben is láthatták a rajongók, ami alatt fekete miniruhát és gyémánt nyakláncot viselt, közben pedig káprázatos műsort adott.

A show nyitányaként Madonna az 1998-as Nothing Really Matters című slágerét adta elő, de a 45 dal között elhangzott a legendás Papa Don't Preach és a Like A Prayer is a koncerten.

Köztudott, hogy Madonna nemrégiben súlyos betegséggel küzdött, volt, amikor aggódtak, hogy nem éli túl. A turnét elhalasztották, ám egyáltalán nem volt biztos, hogy ilyen hamar színpadra áll majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.