Rebecca Loos azt állítja, hogy David Beckham őt is megcsalta: rajtakapta egy spanyol modellel

Forrás: https://www.instagram.com/rebeccaloosofficial/ -
David Beckham lebukás megcsalás Rebecca Loos Victoria Beckham
Loos elmondása szerint teljesen kikészült, amikor 2003 szeptemberében rajtakapta Beckhamet egy modellel, miközben vele volt viszonya.

Loos, a focista egykori személyi asszisztense azt mondja, nem ő volt az egyetlen, akivel Beckham megcsalta a feleségét. Egy, a Beckham-dokumentumfilm kapcsán adott interjújában a nő azt ecsetelte, hogy egyszer rajtakapta a focistát egy spanyol modellel. Beckham és a modell Ronaldo Nazário születésnapi bulijában találkoztak 2003. szeptember 22-én. Rebecca látta őket, ahogy félrevonulva beszélgetnek. Nem sokkal később Loost felhívta Victoria Beckham, aki dühös volt, mert nem tudta elérni a férjét. Arra kérte Rebeccát, hogy keresse meg.

Rebecca Loos azt állítja, hogy David Beckham őt is mecsalta: rajtakapta egy spanyol modellel Forrás: https://www.instagram.com/rebeccaloosofficial/

„Kicsit kínos... Bementem a házba, fel a lépcsőn, és megláttam David két testőrét egy ajtó előtt" - meéslte Loos, aki szólt a testőröknek, hogy Victoria van a vonalban. Az egyik bement a szobába, és Daviddel jött vissza.

„Láttam a modellt, amint az ágyon fekszik, az is egyértelmű volt, hogy ez egy hálószoba. Ideges lettem. Odaadta neki a telefont, és közöltem, hogy a felesége keresi. Szörnyű érzés volt!" — mesélte Rebecca.

Beckham sosem ismerte el, hogy viszonya lett volna az asszisztensével. A most megjelent dokumentumfilmjében megemlítette a botrányt, ám besimerést most sem tett, mindössze ennyit mondott: „Volt néhány szörnyű történet, amelyeket nehéz volt kezelni. Ez volt az első alkalom, hogy rám és Victoriára ekkora nyomás nehezedett a házasságunk során."

Beckham képviselője nem akarta kommentálni Loos állításait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.