Victoria Beckham könnyek között vallott férje állítólagos viszonyáról: élete legborzalmasabb időszaka volt

Forrás: AFP/Justin Tallis -
dokumentumfilm David Beckham válság viszony Victoria Beckham
David Beckham őszinte dokumentumfilmben vallott életéről, nemcsak a sikerekről, de a bukásokról is. Így természetesen arról az időszakról is, amikor állítólagos viszonyáról beszélt az egész világ.

David Beckham egy négyrészes dokumentumfilmben vall őszintén életéről. Ahogy azt korábban megírtuk, kényszerbetegségéről is beszélt, ugyanakkor az az időszaka is szóba került, amikor az állítólagos viszonyáról beszélt az egész világ.

Beckham bevallotta, hogy még mindig nem tudja, hogyan vészelték át feleségével azt a 2003-as válságot. Tudták, hogy "küzdeniük kell a családjukért", de úgy érezték, hogy "megfulladnak", miközben hónapokig címlapon voltak. Az egykori focista elmondta, "minden nap érezte rosszul magát fizikailag", amíg Victoriával harcoltak házasságuk megmentéséért.

Őszintén szólva, nem tudom, hogyan vészeltük át. Victoria a mindenem és hihetetlenül nehéz volt látni a fájdalmait, de harcosok vagyunk, és akkor harcolnunk kellett egymásért, a családunkért. Azért, amink volt megérte küzdeni."

A házaspár kapcsolata túlélte a válságot Forrás: AFP/Justin Tallis

David Beckhamet Rebecca Loos személyi asszisztenssel hozták hírbe, amikor Spanyolországban, a Real Madridban játszott. Victoria Beckham elárulta, ez volt élete legborzalmasabb időszaka.

úgy éreztük, hogy ellenünk van az egész világ. A helyzet az, hogy mi is egymás ellen voltunk, ha teljesen őszinte akarok lenni"

„És ez szomorú. El sem tudom mondani, milyen nehéz volt. És milyen hatással volt rám."

Akkoriban Victoria az Egyesült Királyságban volt, hogy fiai, Brooklyn és Romeo az iskolájukban maradhassanak. A döntés miatt Beckham egyedül maradt Madridban magányosan.

"Nagyon nehéz volt, amikor először költöztem Spanyolországba, mert az egész pályafutásom alatt egy klub és egy család tagja voltam, 15 éves koromtól 27 éves koromig. Egyik napról a másikra eladtak, a következő pillanatban pedig már egyidegen városban voltam, nem beszélem a nyelvet. És ami még fontosabb, hogy nem volt ott családom."

A válság arra késztette Victoriát, hogy Madridba költözzön, de egyikük sem szeretett ott élni. A dokumentumfilmben ezen kívül a pár esküvőjéről is szó esett - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.