Heti horoszkóp 2023. október 30-november 5.: Nagyszerűen indul, és kevésbé jól végződik a hét

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp horoszkóp
Az október csodálatosan búcsúzik, míg a november érzelmekkel telve indul. Ám a hétvége sajnos újra nem úgy alakulhat, ahogyan szeretnénk. Nehéz fényszögek nehézségeket jeleznek. Türelemmel, megértéssel, empátiával ezúttal is kikerülhetitek a konfliktushelyzeteket.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Amilyen kiegyensúlyozottan búcsúzik az október, olyan zaklatottan indul a november. Amíg hétfőn és kedden harmonikus fényszögek lesznek az égen, addig péntektől vasárnapig diszharmonikus fényszögek borzolják az idegeidet. Fejfájás gyötörhet főleg a pénz miatt. Ha jót akarsz magadnak, írd össze, hogy miket kell kifizetned! Ettől hamar rend lesz a fejedben (is).

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Október utolsó két napja kifejezetten kedvező lesz a számodra. Nyugalom és bizakodás száll meg. Ne felejtsd ezt az érzést, mert szükséged lesz rá péntektől vasárnapig, amikor egy kellemetlen bolygóháromszög áll össze az égen: Bika Jupiter – Oroszlán Hold – Skorpió Nap, Merkúr, Mars. A közérzeted és az emberekbe vetett hited rendülhet meg. Semmiképp adj teret a kétségbeesésnek!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A hét kimondottan békésen indul. Te már érzed, hogy ez a vihar előtti csend. Míg a Mindenszentek és a halottak napja nyugodtan zajlik, a továbbiakról már nem mondható el ugyanez. Péntektől egy ronda bolygóháromszög összezördülést generál. Te két tűz közé szorulhatsz, mivel téged ez nem érint közvetlenül. Közvetíthetsz a vitás felek között, ha van türelmed. De ha elítéled az egészet, akkor inkább maradj ki!

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ez a hét forduló pont lesz az életedben. Most kiderül számodra, vajon a pohár félig üres, avagy félig tele van. Lesz okod az aggodalomra, mert lesznek diszharmonikus fényszögek az égen. De ezzel párhuzamosan öt ragyogó fényszög segít neked, hogy meglásd a fényt az alagút végén. Szóval tőled függ, hogy a problémákra vagy a megoldásra fókuszálsz...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Békésen búcsúzik az október, amely méltó lesz majd a szerdai emlékezéshez is. Ne csinálj felhajtást! Csendben gyújts gyertyát, és hálával gondolj azokra, akik már nincsenek itt! Kedved szerint csatlakozhatsz a különféle halloween-i bulikhoz, de ne erőltess semmit! Péntektől óriási feszültség nehezítheti a dolgodat, s mivel az Oroszlán Hold is érintett, vigyázz az egészségedre!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

A mondás szerint „Rend a lelke mindennek". S ez megadatik hétfőn és kedden, amely megnyugtató rád nézve. Szerdától, november 1-től már érezni fogod azt a feszültséget, amit egy pénteki Vénusz-Neptunusz szembenállás okoz. Vigyázz, mert olyan emberekkel kerülhetsz összetűzésbe, akik fontosak a számodra! Hétvégén a közlekedésben legyél óvatos! Ügyelj magadra és másokra is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.