Szívszorító emléket őriz Diana hercegnéről Barbra Streisand

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Columbia Pictures/Columbia Pictures -
Diana memoár emlék magazin Barbra Streisand
Barbra Streisand színésznő, énekes-zeneszerző a napokban megjelent memoárjában visszatekint mozgalmas karrierjére és életére. A „My Name is Barbra" című, közel ezer oldalas kötet az Egyesült Államokban már kapható.
Barbra Streisand a Funny Lady-ben (1975) Forrás: Collection ChristopheL via AFP/Columbia Pictures/Columbia Pictures

„Diana csodálatos volt"

A színésznő felidézte: A hullámok hercege című film 1992-es brit premierjén – a filmet ő rendezte, illetve a női főszerepet is ő játszotta – egymás mellett ültek Diana hercegnével. Amikor Barbra Streisand a film végén felállt, a hercegné csendben figyelmeztette, hogy a szoknyája cipzárja egy kissé szétnyílt.

A színésznő-rendező szerint viszont inkább Diana volt csodálatos...

Forrás: AFP/Paul Vicente

Életrajzi könyvében Barbra Streisand írt Elliott Gould színésszel kötött első házasságáról, valamint a hollywoodi legendával, Marlon Brandóval és Pierre Trudeau volt kanadai miniszterelnökkel folytatott kapcsolatáról is.

Mint írja, James Brolinnal – akivel 25 évig voltak házasok – akkor ismerkedett meg, amikor már feladta, hogy valaha is párra lelhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.