Hatalmas partival ünnepelte 49. születésnapját Leonardo DiCaprio

Forrás: MTI/EPA/Sebastien Nogier -
Kim Kardashian Kate Beckinsale Chris Rock Salma Hayek Leonardo DiCaprio
Gigabulival ünnepelte meg 49. születésnapját Leonardo DiCaprio. A partin világsztárok is részt vettek, és természetesen ott volt a színész fiatal, csinos kedvese, Vittoria Ceretti is. 

A beszámolók szerint DiCaprio egész este el sem engedte maga mellől a 25 éves Vittoria Cerettit, aki először augusztusban tűnt fel a színész oldalán.

DiCaprio 49 éves lett: hatalmas partival ünnepelt Forrás: MTI/EPA/Sebastien Nogier

A kaliforniai Beverly Hillsben megrendezett eseményen Chris Rock, Kim Kardashian, Zoe Saldana Beyonce és férje, Jay-Z, Lady Gaga, Salma Hayek, Kate Beckinsale , Zoe Kravitz és Channing Tatum, Rita Ora és Snoop Dogg is részt vett - írja a Daily Mail.

Hogy Leonardo hatalmas szerelemnek induló kapcsolata meddig tart, nem tudni, a színész ugyanis előszeretettel váltogatja fiatalnál fiatalabb kedveseit. Júliusban például még Gigi Hadiddel randizott.

A születésnapi buli hajnali 4-ig tartott, Lil Wayne dallal köszöntötte fel DiCapriót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.