Matthew Perry családja alapítványt hozott létre szenvedélybetegek megsegítésére

Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo -
szenvedélybeteg színész Matthew Perry alapítvány függőség
November 3-án indította el Matthew Perry családja a színész nevét viselő alapítványt, amelynek célja, hogy felvilágosító-kampányokkal és a stigmatizáció elleni fellépéssel más szenvedélybetegeket támogassanak.
A Matthew Perry Alapítvánnyal a színész családja más szenvedélybetegeken segítene, valamint a közvéleményt is edukálná a függőségekkel kapcsolatban. Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo

„Fontos számunkra, hogy tiszteljük Matthew örökségét" – nyilatkozta Perry családja. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Matthew Perry Alapítványban hatalmas lehetőség rejlik, és remélhetően segíthetünk vele más szenvedélybetegeknek" - tették hozzá.

A Jóbarátok színészének családja a People magazinnak arról is beszélt, az alapítvány csak az első dolog, amellyel megemlékeznek Matthew-ról, a jövőben mást is terveznek, ami méltó emléket állít a tragikusan fiatalon elhunyt szerettüknek.

Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című könyvével Perry is segíteni akart

Perry egy évvel ezelőtt a People-nak így nyilatkozott: „Arról is írok a könyvemben, hogy ha meghalnék, az sokkolná az embereket, de nem lepne meg senkit. És ez nagyon ijesztő dolog."

A színész azt is elárulta, azért osztotta meg történetét, hogy segítsen másoknak, és hozzátette: „Fontos, hogy tudják, ez a betegség mindenkit megtámadhat. Nem számít, ha sikeres vagy, a betegséget nem érdekli, hogy ki vagy".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.