Matthew Perry: "Ha meghalnék, az sokkolná az embereket, de nem lepne meg senkit"

Forrás: boredpanda.com -
halál Jóbarátok Matthew Perry codp kezelés
A szombaton délután elhunyt Matthew Perry többször is beszélt arról, mi lenne ha meghalna. Memoárjának bemutatóján elmondta, nem szeretné, ha csupán a Jóbarátok Chandlereként emlékeznének rá, egy korábbi interjúban pedig kijelentette, szerinte, hogy fogadnák az emberek a halálát. 

Perry a könyvében, ami Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címen jelent meg magyarul, nyíltan beszélt szenvedélybetegségéről is és azt is elárulta, mennyire közel állt a halálhoz.

Tavaly októberben az ABC-n a Diane Sawyernek adott interjújában Perry arról is beszélt, hogy a legrosszabb esetben napi 55 Vicodint vett be, vagy pedig Methadon, Xanax, egy teljes liter vodka keverékét itta.

Forrás: boredpanda.com

A hatóságok rengeteg gyógyszert, köztük szorongásoldókat, antidepresszánsokat és CODP-kezelésére szolgáló szereket találtak Matthew Perry otthonában. A halottkém toxikológiai vizsgálatot végez, aminek az eredményére azonban várni kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.