Még mindig áll a bál Meghan Markle és testvére, Samantha között: újratárgyalják a rágalmazási ügyet

Forrás: CBS -
Oprah Winfrey Samantha Meghan Markle per
Újabb tárgyalási dátumot tűztek ki Meghan Markle és féltestvére Samantha ügyében. Az 59 éves Samantha azt állítja, Meghan rágalmazta őt, amikor az Oprah Winfreynek adott interjújában azt mondta, egyetlen gyermekként nőtt fel.

Samantha nehezményezte Meghan megjegyzését, valamint azt is, hogy a sussexi hercegné azt mondta, nem is igazán ismeri őt. A bíró márciusban elvetette az ügyet, de a következő hónapban Samantha — aki Meghan apjának, Thomasnak a legidősebb lánya — a per újrafelvételét kérte, Meghan pedig azt, hogy ezt a kérelmet utasítsák el, ugyanis semmi létjogosultsága nincs. Most azonban elképzelhető, hogy újratárgyalják az ügyet, amelyen Meghannak nem kell megjelennie.

Samantha azt állítja, Megan az Oprah Winfreynek adott interjújában rágalmazta őt. Forrás: CBS

Meghan Harry herceggel kötött eljegyzése, majd házassága óta Samantha számtalan tévé- és rádióinterjúban szerepelt. Azt állítja, hogy gyermekkorukban Meghan elmondásával ellentétben közel álltak egymáshoz, gyakran segített Meghannek a házi feladatában, és közösen jártak vásárolgani is - írja a Daily Mail.

Miután Meghan sikeres színésznő lett, már nem volt ideje nővérére, a kapcsolatuk már nem volt szoros, de Samantha szerint semmiféle viszály nem volt köztük. Azonban amikor Meghan randevúzni kezdett Harry herceggel, Meghan ellenséges lett Samanthával és apjával, Thomassal — áll a beadványban, amelynek első változatában Samantha azt állította, Meghan szándékosan rágalmazta őt és hazugságokat terjesztett gyerekkoráról a kapcsolatukról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.