Müller Péter: Ha igazán szeretsz, elmúlik minden félelemérzeted

Forrás: Shutterstock -
lélek félelemérzet Müller Péter szeretet magazin
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Ha igazán szeretsz, lelked legmélyéről, elmúlik minden félelemérzeted. Nemcsak bátor, vakmerő is lehetsz. De ritkán vagyunk erre képesek. Mi a halandó énünk, egónk vonzalmát nevezzük szeretetnek, szerelemnek, és ő bizony fél. És félt.

Ha szeretsz, nem félsz Forrás: Shutterstock

Mi, földi emberek egy halandó testben és halandó személyiségben élünk. Félőlények vagyunk. Félve érkezünk, élünk, és halunk meg. És ezért lefokozott vonzalmainkat végigkíséri a félelem és a szorongás. De vannak néha igazi pillanataink, amikor ráébredünk az igazi szeretetre, ami nem hal meg soha. Nagy írók költők, mesterek és valódi tanítók erről az élményről beszélnek. Rómeó nem félt. És Júlia sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.