Így melegített be fotózására a teniszcsillag, Serena Williams

Forrás: Instagram/Serena Williams -
fotózás hajlékonyság magazin Serena Williams bemelegítés teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világelső teniszezőnő közösségi oldalán osztott meg néhány kulisszák mögött készült felvételt egy magazinfotózásról.

Serena Williams bebizonyította: nem csupán a teniszben verhetetlen, de hajlékonyságát tekintve sem kell szégyenkeznie.

A világelső teniszezőnő, aki legutóbb hatodik címét szerezte meg Wimbledonban, a New York Magazine számára készült fotózásáról tett fel néhány képet követőinek, amelyeken szépen látszik, milyen gondosan melegített be a spárgájához - amely végül így sikerült. Elég ügyes, nem igaz?

Forrás: Instagram/Serena Williams
Hű, de kínos! Lewis Hamiltont kidobták Wimbledonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150713-lewis-hamilton-forma1es-pilota-nem-tud-oltozkodni-csufos-kudarcot-vallott-a-wimbledoni-tenisztorna.htmlHamilton nem tartotta be a dress code-ot a wimbledoni tenisztorna döntőjén, ezért hazazavarták a rendezők.TV + SztárokAFPVilágsztárokat tanít teniszezni Amerikában Noszály Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-noszaly-sandor-vilaghiru-uzletembereket-oktat-amerikaban.htmlRemekül érzi magát a bőrében az egykori Nagy Ő. Túl van a magánéleti válságon, és Los Angelesben tanít teniszezni embereket, köztük több világhírű üzletembert is.TV + SztárokOrigoTűzpirosban szurkolt Katalin hercegné Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20150709-tuzpirosban-szurkolt-katalin-hercegne-wimbledonban.htmlKöztudott, hogy a hercegi pár rajong a teniszért, ezért két kisgyerek ide vagy oda, Vilmos és Katalin kilátogattak Andy Murray és Vasek Pospisil meccsére. Katalin hihetetlenül jó formában van - mutatjuk is!Trend--Milliókért építtet új teniszpályát magának Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/otthon/20150705-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-milliokert-epittet-maganak-uj-teniszpalyat.htmlÚjabb felújítási munkákat tervez Cambridge hercegnéje norfolki rezidenciáján, Anmer Hallban.Otthon--Összejött Serena Williams és Drake?http://www.life.hu/intim/20150715-osszejott-serena-williams-es-drake.htmlA teniszezőnő és a rapper eddig csak barátok voltak, most azonban úgy fest, komolyabbra fordultak a dolgok. IntimOrigoRá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.