Minden reggel csak Nutellát evett, 100 kilósra hízott a fiatal lány

Forrás: Thinkstock -
Nutella fogyókúra edzés édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlotte Bourton éveken át minden nap kizárólag ezt az édességet volt hajlandó enni, persze kenyérrel. Később elképesztő súlygyarapodást tapasztalt. 

Az angol lány már gyermekkorában imádta a különböző édességeket, melyek napi szinten az étrendje részei voltak. A kilók csak rakódtak, hiszen a krém kalóriatartalma nagyon magas. 23 évesen már több mint 100 kilót nyomott. Charlotte a tükör előtt állva napról napra rosszabbul érezte magát, így elhatározta, hogy fogyókúrába kezd - írja a Western Daily Press.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A változtatások között volt, hogy megszabadult a cukros ételektől, és helyettük egészségesebben kezdett táplálkozni. Bár nagyon sokat kellett dolgoznia a testén, a kitartása meghozta a várva várt eredményt: egy év alatt 40 kilót fogyott, és a ruhamérete is 40-esre csökkent.

"Tudtam, hogy az egészségesebb ételeket nem fogom annyira szeretni, mint a csokit. De betartottam a kitűzött dolgokat, és hála ennek ma már nem érzem magam kövérnek. Kiráz a hideg, ha arra gondolok, mennyi édességet tömtem magamba" - mesélte a 23 éves Charlotte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.