Mindenkit átvert a férfi, aki kövérsége miatt szexelni sem tudott

Forrás: Thinkstock -
támogatás kövér stroke szerelem munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves Stephen Beer kövérségére hivatkozva nem vállalt munkát négy éven keresztül, de amikor kiderült, hogy apa lesz, mégis elhatározta, hogy dolgozni kezd. A lelkesedés azonban nem tartott sokáig.

Egy kisebb stroke-ot kapott, ami miatt végleg otthagyta munkahelyét a férfi, Stephen Beer, akiről korábban azért cikkeztünk, mert szintén túlsúlyos feleségével nem tudták elhálni házasságukat. Csak egy év után tudtak annyit fogyni, hogy beteljesítsék szerelmüket.

Aztán nagyon rákaphattak a dologra, mert nem sokkal később megfogant a kisbabájuk. Ekkor a férfi elhatározta, hogy munkába áll, habár korábban egy televíziós csatorna „Túl kövér, hogy dolgozzon” című műsorában is feltűnt.

Forrás: Thinkstock

Miután kedvese elvetélt, a férfi rosszullétre hivatkozva elhagyta munkahelyét. Kiderült, hogy egy kisebb stroke-ja volt, amiből feltehetően már tökéletesen felgyógyult, nemrég ugyanis a tengerparton fotózták le, amint a feleségével játszott – dolgozni azonban nem ment vissza.

A britek meglehetősen kiakadtak az egész sztorin, mert kiderült, hogy 850 ezer forintnak megfelelő összeget kap a kövér pár havonta. Ez a megélhetési támogatásból, álláskeresési jutalékból és egyéb támogatásokból áll össze. Miért is akarna ugyebár ilyen feltételek mellett munkába állni valaki?

Itt egy videót is megnézhetsz arról, hogy mosdatják a kövérségével haknizó férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.