Kate Winsletet sokszor terrorizálták gyerekként az alakja miatt

Forrás: AFP/Mike Windle -
színésznő Kate Winslet példakép gyermekkor csúfolódás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves amerikai színésznő egy interjúban azt nyilatkozta, hogy kiskorában rendszeresen csúfolták, és bántották őt a társai. Ma már túlépett az őt ért sérelmeken, és más áldozatokon próbál segíteni. 

A sztár legújabb fotósorozatán - amit a világ egyik legnagyobb szépségápolási termékeit forgalmazó cége készített vele - nem engedélyezte, hogy bármilyen retusálást végezzenek, és ennek több oka is volt - írja a The Cut.

Forrás: AFP/Mike Windle

"Van, hogy minden héten vörös szőnyegre kell állnunk, ahol szerepelnünk kell. Fontos tudniuk a fiataloknak, hogy amit látnak ilyenkor az nem kifejezetten a valóság. Mivel többeknek mi vagyunk a példaképeik, ez fontos tudnivaló. Kisgyerekként sokat bántottak, hogy köpcös és zömök vagyok, ami sokszor nagyon fájt. Nekünk kell felelősséget vállalnunk a fiatalabb generációért, hogy őket ne tudják bántani a rosszindulatú emberek" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.