Heidi Klum feneke jócskán megereszkedett

alak fenék bikini Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves modell fürdőzés közben felhőtlenül élvezte 13 évvel fiatalabb pasija társaságát. Testének nagy része még mindig irigylésre méltó, a hátsója a kivétel. 

Mindenki így képzeli el a kellemes kikapcsolódást. Heidi Klum a tengerparton pihent, 29 éves barátjával együtt élvezték a napsütést és a hullámokat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

A 42 éves szupermodell egy aprócska, kígyóbőr bikiniben lubickolt, ami nem nagy felületet takart el a testéből. Láthatóvá vált, hogy még mindig jól tartja magát, azonban van egy testrésze, amit senki nem irigyelne tőle, mégpedig a fenekét. Sajnos a modell hátsója sem olyan feszes már, mint egykor.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.