Sikertörténet: 140 kilótól és férjétől is megszabadult Zsalynn

depresszió műtét fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsalynn Whitworth 280 kilósan súlyos depresszióban szenvedett, ekkor úgy döntött, hogy megvívja élete egyik legnehezebb harcát és lefogy. Még az sem tántorította el, hogy férje egyáltalán nem támogatta. Azóta 140 kilóval, mínusz egy férjjel is könnyebb az élete.

A 44 éves Zsalynn Whitworth majdnem 280 kilós volt, amikor végre elszánta magát egy gyomorszűkítő műtétre. 3 év alatt összesen 140 kilótól sikerült megszabadulnia, ám továbbra is súlyos depresszióval küzdött. Ezen férje sem segített, aki egyenesen csúnyának tartotta feleségét, és arra kérte, hogy hízzon meg.

Zsalynn azonban nem engedte, hogy férje elérítse őt a kitűzött céltól, és

az egészséges életmódot választotta.

Előtte és utána Forrás: Facebook / Zsalynn Whitworth

Zsalynn házassága vég ért, mert férje így nem akarta folytatni. De Zsalynn küzdelmét nem csupán ez, hanem a fogyás után megnyúlt bőrének látványa is tovább nehezítette, így jelentkezett egy korrekciós műtétre, ahol

közel 25 kiló felesleges bőrt távolítottak el a testéről.

„Elképesztő, hogy a fogyás önmagában nem volt elég, hogy visszakapjam az elvesztett önbizalmamat. A korrekciós beavatkozás után viszont végre igazi nőnek érzem magam. Életemben először” – mesélte lelkesen a TLC műsorában.

Ez zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.