Tippek a hajrához! A tökéletes bikinialak titkáról vallottak a Victoria's Secret-modellek

Forrás: giphy.com -
Nyár Victoria's Secret tipp bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkerülhetetlenül beütött a nyár, a jó idő és vele a strandszezon. Íme, néhány tipp a világ leggyönyörűbb modelljeitől, akik az utolsó hajrára készítenek fel. Fogadd meg a tippjeiket, és legyél elbűvölő a strandon. 

Adriana Lima

"Rossz hírem van azoknak, akik utálnak futni, én ugyanis azt veszem észre, hogy valóban az egész test izomzatát átalakítja. Napi harminc perc futással elképesztően formás izmokat tudsz elérni. Azt ajánlanám annak, akinek nem ez a kedvenc testmozgása, hogy próbáljon motivációt szerezni hozzá: vegyél egy csodaszép ruhát, és határozd el, hogy mindenképpen felveszed a nyáron, vagy találj egy festői útvonalat, amit nap mint nap szívesen bejárnál, állíts össze egy szupermotiváló zenei listát, esetleg keress egy társat, akivel együtt tudtok küzdeni a célért."

Forrás: giphy.com

Készülj a következő kihívásra: fuss mindennap fél órát

Sikerrel vetted a májusi kihívást? Itt az ideje felkészülni a júniusi próbatételre. Ebben a hónapban ugyanis a futás elkötelezett hívei leszünk. Miért jó mindez, és hogyan kezdj hozzá? A Life.hu cikkéből kiderül!

Jasmine Tookes

"Amire a végső hajrában is nagyon fontos figyelni, az a testünk hidratálása. Ha megfelelő mennyiségű vízzel hidratáljuk testünket, sokkal szebb látványt fog nyújtani a strandon: kisimult és élettel teli lesz. Emellett persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy mielőtt kimész a strandra, kend be magad valamilyen napvédő termékkel. Amellett, hogy megvéd a káros sugárzástól, abban is segít, hogy több napozással se öregedjen a bőröd. A ráadás az egészben, hogy ezek a termékek csodálatos csillogást adnak a bőrödnek, így hódíthatsz vele."

Forrás: Instagram/jastookes

Alessandra Ambrosio

"Ne feledd, hogy a testalkatodnak megfelelő bikinivel ki tudod emelni az előnyösebb részeidet, és el tudod rejteni azokat, amiket kevésbé szeretnél, hogy észrevegyenek. Ezt a lehetőséget mindenképpen megéri kihasználni, mert ezekkel az apróságokkal is magabiztosabbá teheted a megjelenésedet."

Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Josephine Skriver

"Én is úgy gondolom, hogy a belső és külső hidratálással rengeteget tehetsz a tökéletes alakért és a szép bőrért. Én nyáron naponta akár 3 liter vizet is megiszom, ami rugalmassá, üdévé teszi a bőrt az egész testeden. Emellett a külső hidratálásra is odafigyelek, hiszen ettől is sokkal egészségesebb látványt kelt majd a bőröd. Nekem a kókuszolaj és a sheavaj vált be a legjobban, így ezeket bátran ajánlom."

Forrás: Instagram/josephineskriver

Martha Hunt

"Én mindenkinek azt ajánlanám, hogy azokon a napokon, amikor strandra mész, előtte való este, vagy aznap reggel mindenképpen sportolj. Menj el futni, esetleg eddz otthon vagy az edzőteremben, a lényeg, hogy mozgasd meg magad, érezd, hogy ma is tettél valamit az alakodért és az egészségedért. Ez egyébként szuper önbizalomtuning is. Az egész testedet átmozgató edzés után sokkal nagyobb magabiztossággal fogsz lemenni a strandra."

Forrás: giphy.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.