Rubint Réka elárulta, hogyan fogyott le kisfia, Norbika

kockás has Rubint Réka fogyás Schobert Norbi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka elárulta, hogyan sikerült kisfiának, Norbikának kockásra gyúrnia a hasát.

Rubint Réka pár napja posztolt egy fotót kisfiáról, amelyen látszik, hogy Norbika nemcsak rengeteget fogyott, de alaposan ki is gyúrta magát, a hasán szépen kirajzolódnak a kockák. A fitneszlady nagyon büszke gyermekére és most a Blikknek azt is elárulta, hogyan sikerült elérniük ezt az eredményt.

Norbi sokat beszélgetett vele a helyes táplálkozásról és arról, hogyan kell változtatni. Sportolni kezdett, a fociban is kipróbálta magát, de túl későn, ami miatt nem tudta volna behozni a lemaradását a korosztályához képest. A testnevelőtanára tanácsára próbáltuk ki a vízilabdát, ami nagyon bevált. Ezután jöttek a Larával közös crossfitedzések, a futás, és mostanában elkísér az aerobikedzésekre. Legújabb szenvedélye a tenisz, az edzője szerint nagyon tehetséges játékos.”

Rubint Réka bevallotta azt is, nagyon rosszulesett neki, hogy a külseje miatt bántották korábban a fiát.

Az a szomorú és felfoghatatlan, hogy sokszor a felnőttek a legkegyetlenebbek. Egy növésben lévő gyereket bántanak, aki az egyik héten még csak százhatvankét centi, aztán nyúlik egy nagyot, teljesen átformálódik. Két évvel ezelőtt még nem volt jelen a közösségi oldalakon, próbáltuk védeni minden rosszindulatú megjegyzéstől, de akadtak kikerülhetetlen helyzetek, amikor az iskolában odaszóltak neki, hogy nem kockás a hasa. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem viselt meg engem is.”

Sikertörténet: 35 kilót fogyott, és személyi edző letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190520-35-kilot-fogyott-es-szemelyi-edzo-lett-joseph-bugos-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlA legtöbb életmódváltóval ellentétben Joseph Bugos egyáltalán nem volt túlsúlyos kisgyerek, sőt a középiskolában végig sportolt. Aztán jött egy 180 fokos fordulat. A 30 éves férfi végül újra a kezébe vette az irányítást, és újra megtanulta szeretni önmagát. Ismerd meg Joseph történetét! Ez Zsír!OrigoHuszonévesnek nézik az anyukát, pedig már elmúlt 47http://www.life.hu/ez-zsir/20190520-huszonevesnek-nezik-az-anyukat-pedig-mar-elmult-47.htmlAkár húsz évet is letagadhatna a korából egy 47 esztendős anyuka, ám a módszere, hogy minél fiatalabbnak tűnjön, nem épp a legegészségesebb. Ez Zsír!OrigoÍzletes házi fűszervaj - így készítsd el!http://www.life.hu/ez-zsir/20190517-izletes-hazi-fuszervaj-recept.htmlA rendkívül egyszerűen elkészíthető fűszervaj mellé nem is kell más, csak egy ízletes kenyér vagy bagett, és már kész is a reggeli ízorgia. Ez Zsír!OrigoA leghatékonyabb tricepszedzés nőknek – Számolj le az integetőhájjalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-a-leghatekonyabb-tricepsz-edzes-noknek-dolgozd-le-az-integetohajat.htmlA nyár vészesen közeledik, a nők pedig lázasan dolgoznak a comb és popsi formálásán. Ám nem csak ezek a területek azok, amelyek a jó idő közeledtével előtérbe kerülnek. Sajnos sokan a kar kidolgozását kifelejtik, vagy nem helyeznek rá elég hangsúlyt, pedig az integetőháj igen kiábrándító tud lenni. Ez Zsír!Origo22 évvel ezelőtt viselt bikinijébe bújt Tyra Banks – Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190515-22-evvel-ezelott-viselt-bikinijebe-bujt-tyra-banks.htmlTyra Banks belebújt abba a bikinibe, amelyet 22 évvel ezelőtt is viselt. Ez Zsír!--Egy mérőszalag segítségével megtudhatod, valóban van-e rajtad súlyfelesleghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190513-egy-meroszalag-segitsegevel-megtudhatod-valoban-vane-rajtad-sulyfelesleg.htmlSokan a BMI kalkulátort használják, ha szeretnék megtudni, van-e rajtuk súlyfelesleg. Ám ez sok dolgot nem vesz figyelem. Egy szakértő most elárul egy egyszerűbb és szerinte hatásosabb módszert. Nincs szükség hozzá másra, csupán egy mérőszalagra. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.