Tyra Banks megmutatta dús idomait, imádja a kamera – videó

Tyra Banks dús idom modell kor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenöt évesen is gyönyörű a világhírű modell, Tyra Banks. Megmutatta, hogy az idő előrehaladtával dúsabbak az idomai, mégis meg meri mutatni magát bikiniben. 

Ahogy mi is megírtuk, bikiniben fotózták Tyra Banks modellt. A 45 éves díva megmutatta, hogy bár már dúsabbak az idomai, mint karrierje kezdetén, mégis megállja a helyét és a kisujjában van a pózolás.

A fotózásról most egy videót is megmutatott, amelyen láthatjuk a retusálás nélküli valóságot. Banks az 50 felé közeledve is elképesztően fest.

Zimány Linda szépségversenyzős múltjáról vallott: nem ért egyet a sztereotípiákkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190523-zimany-linda-szepsegversenyzos-multjarol-vallott-nem-ert-egyet-a-sztereotipiakkal.htmlHibátlan külső és gyönyörű mosoly. Sokan gondolják azt, hogy mindössze ennyi kell ahhoz, hogy egy fiatal lányból szépségkirálynő válhasson. Zimány Linda több mint 10 évvel ezelőtt csöppent a szépségversenyek világába, azóta nemcsak versenyzőként, de zsűritagként is rengeteg tapasztalattal és élménnyel lett gazdagabb. A Miss Balaton 2019 közeledtével az egykori királynő is visszaemlékezett. Ez Zsír!--Sokat kávézol, teázol? Vagy diétás étrendet követsz? Akkor vasat érdemes szedned, de nem mindegy, hogy mit!http://www.life.hu/ez-zsir/20190523-sokat-kavezol-teazol-vagy-dietas-etrend-akkor-vasat-erdemes-szedned.htmlAz egyoldalú táplálkozással, napjaink változatos diétairányzataival sok vitamintól és ásványi anyagtól, például vastól fosztjuk meg a szervezetünket, pedig utóbbi az életműködéseinkhez elengedhetetlen. A vas teljes megvonása például a szervezet összeomlásához vezet. De nem csak az ételekre kell odafigyelnünk, ha el akarjuk kerülni a vashiányt, az sem mindegy, hogy mit iszunk! Talán nem is gondolnád, de a rendszeres kávézás és teázás is rontja a vas felszívódását. Így pótold a vasat, ha sem a megszokott étrendedről, sem a koffeinadagodról nem akarsz lemondani. Ez Zsír!Origo5 + 1 ok, hogy miért egyél minél több eprethttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-ezert-egyel-minel-tobb-epret-indul-az-eperszezon.htmlEz a pirosló, külsejében is csodálatos gyümölcs legalább annyira finom, mint amennyire egészséges. Érdemes kiélvezni a szezonját, és minél többet fogyasztani a frissen szedett eperből. Ez Zsír!OrigoJógával lazít Majoros Hajnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-jogaval-lazit-majoros-hajni.htmlMajka felesége, Majoros Hajnalka nemrég részt vett egy jógatáborban. Ez Zsír!OrigoEltűnhetnek az üzletekből a ketreces tartásból származó tojásokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190522-eltunhetnek-az-uzletekbol-a-ketreces-tartasbol-szarmazo-tojasok.htmlNemzetközi áruházláncok jelentették be, hogy pár éven belül eltüntetik polcaikról a ketreces tartásból származó tojásokat. A szakértő szerint így drágulhat majd a termék. Ez Zsír!--Csökkentsd a cukorfogyasztásod minimálisra ezekkel az egyszerű ötletekkelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190520-csokkentsd-a-cukorfogyasztasodat-minimalisra-ezekkel-az-egyszeru-otletekkel.htmlA cukor ott les ránk szinte minden készételben, italban. Gyakran nem is tudjuk, hogy mennyi fehér „méreg” kerül egy-egy általunk igen kedvelt, elsőre talán édességnek nem is gondolt termékbe. Számolj le a cukor iránti vágyaddal pár egyszerű trükkel! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.