Retus nélkül is büszkén vállalja a testét a háromgyermekes anyuka – fotók

anyuka önelfogadás testpozitív várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalabb korában Sherie Grant is állandóan elégedetlen volt a külsejével. Bizonytalan volt önmagában és sokat kritizálta is magát. Ám minden megváltozott, amikor végre várandós lett, pedig a teste ekkor alakult át csak igazán.  

Sherie mindig is arról álmodott, hogy édesanya lesz. Első gyermeke 2014-ben született, azóta pedig két újabb csöppségnek is életet adott. A várandóssága előtt Sherie is olyan volt, mint a legtöbb fiatal nő, sokszor bizonytalan és elégedetlen a testével, ráadásul a közösségi médiából is érezte a nyomást, hogy sokkal jobban, lehetőleg tökéletesen kellene kinéznie.

Érdekes módon éppen a várandósságai fordították meg a gondolkodását, amikor rengeteget változott a teste. Ekkor azonban eltolódtak a hangsúlyok, a gyerekek lettek az elsők, ráadásul büszke volt a testére, hogy három csodaszép gyermeket tudott kihordani. Vagyis éppen a gyerekei inspirálták arra, hogy elfogadja és szeresse önmagát, sőt mások előtt, a közösségi médiában is felvállalja külsejét, akár laza bőrét vagy striáit, és ezzel hirdesse a testpozitív gondolkodást.

Leküzdötte evészavarát, majd egy év alatt 6 ruhamérettel lett vékonyabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kelly-howland-lekuzdotte-mertektelen-eveszavarat-es-30-kilot-fogyott.htmlHabár manapság is az anorexia és a bulimia a legismertebb evészavar, az utóbbi időkben egy másik, szintén súlyos evészavar érintette a legtöbb embert, ez pedig a mértéktelen evészavar (angolul binge eating desorder). Ebben szenvedett Kelly Howland is, aki felvállalta a betegségét, egyúttal le is tudta küzdeni. Ez Zsír!OrigoEz a kávés smoothie lesz nyáron a kedvenc napindító italod – recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-kaves-smoothie-egeszseges-recept-nyarra.htmlEz az ital a frissítő jegeskávé és a tartalmas reggeli smoothie ötvözete, ráadásul egészséges, és kiváló napindítónak a tikkasztó nyári reggeleken, amikor az ember egy gazdag, hűsítő italra vágyik leginkább. Ez Zsír!OrigoKedvenc házi pakolásunk narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190627-hazi-kaves-pakolas-narancsbor-ellen.htmlA narancsbőr igazi ősellenség a nők számára, különösen a nyári időszakban, a bikinik és a rövidnadrágok szezonjában. A filléres házi praktikák közül az egyik kedvencünk ez a szuper kávés pakolás. Próbáld ki te is! Ez Zsír!OrigoSikertörténet! Apró változtatásokkal fogyott 36 kilót ez a fiatal lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190628-36-kilot-fogyott-randi-vasquez-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlRandi Vasquez mindig is teltebb alkatú lány volt, de a főiskola után elvesztette a kontrollt. Egyre rosszabbul érezte magát a bőrében, végül elhatározta, hogy bebizonyítja magának, ő bizony keményen tud küzdeni. Ennek meg is lett az eredménye, Randi most boldogabb és elégedettebb, mint valaha. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoKánikulában is sportolnál? Erre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/20190701-kanikaban-sportolas-szabalyai.htmlA nyári kánikulában a szervezetnek extrém igényei vannak, amelyekre feltétlenül oda kell figyelni, hiszen a sport nagyon fontos, de mindig az a legfontosabb, hogy egészséges keretek között tudjuk űzni. Éppen ezért ezeket a szabályokat feltétlenül tartsd be! Ez Zsír!OrigoGyógyteák, amelyek nyáron is jólesnek és jót tesznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-gyogyteak-nyarra.htmlSokak számára az őszi és téli időszak a teázások, és különösen a gyógyteák fogyasztásának időszaka. Ekkor nemcsak az íze és a jótékony hatása, de a gőzölgése, a melegsége is jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Néhány tea azonban kifejezetten frissítő hatású, langyosan iható, és különösen a nyári időszakban segíti a szervezet működését. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.