Exatlon Hungary Palik László utazás futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László életében fontos szerepet tölt be a sport: futásra például mindig szakít időt. 

Palik László most az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy az utazás sem kifogás arra, hogy lustálkodjon. "Oslo, Norvégia. Futni mindenhol lehet és kell" – írta posztjában.

Megveszik az edzésbérletet: aztán le se járják az alkalmakat a férfiakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-megveszik-az-edzesberletet-aztan-le-se-jarjak-az-alkalmakat-a-ferfiak.htmlA Cambridge-i Egyetem tanulmánya szerint sokan csak megveszik a fitneszbérletet, de aztán veszni hagyják az alkalmakat. A felmérés szerint ez egyébként inkább a férfiakra jellemző: közülük 80 százalék hanyagolja a rendszeres edzést érvényes bérlettel, a nők között ez 70 százalék. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoAputestet növesztett a Trónok harca szexi színésze, Jason Momoahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-aputestet-novesztett-a-tronok-harca-szexi-szinesze-jason-momoa.htmlAmióta nem forgat, pocakot eresztett az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa. Ez Zsír!--Balaton-átúszás - Túl vannak az úszók az egymillió kilométerenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190630-balatonatuszas-tul-vannak-az-uszok-az-egymillio-kilometeren.htmlIdén 37. alkalommal rendezték meg a Lidl Balaton-átúszást, amelyen ezúttal 9724-en vettek részt. Mindez azt jelenti, hogy az esemény történetében az úszók összesen immár több mint egymillió kilométert tettek meg. Ez Zsír!--Ezért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!Origo5 tévhit az edzésről és a fogyásrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190407-5-tevhit-az-edzesrol-es-a-fogyasrol-ezt-kell-tenni.htmlEgyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a nyár közeledtével még többen kezdenek alakformálásba. Azonban kevesebben vannak azok, akik az edzést igazán tudatosan, a szervezetük minden rezgését és igényét figyelembe véve végzik. Pedig mindez nagyon fontos ahhoz, hogy valódi eredményeket érjünk el. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy azt gondolták, mindent megtesznek az alakformálásért, de mégsem jött a várt eredmény. Szomor Dávid személyi edző elárulta a legnagyobb általánosan elterjedt tévhiteket az edzéssel és a fogyással kapcsolatban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.