Ashley Graham meztelen fotón mutatta meg, hogyan változik a teste a várandósság alatt

Ashley Graham testpozitív várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham nemrégiben jelentette be, hogy babát vár. A modell, aki híres testpozitív megnyilvánulásairól, ezúttal sem fél megmutatni teste változásait, ahogy korábban például a narancsbőrét is felvállalta.

Egyik kedvenc plus size modellünk hamarosan anyai örömök elé néz. Ahogy minden nőnek, Ashley-nek is hatalmas változáson megy át a teste a várandósság alatt. Sokan annak ellenére is nehezen fogadják el ezeket a változásokat, hogy kisbabájuk miatt és érdekében történnek ezek. Ashley Graham, ahogy tőle már megszokhattuk, ezúttal sem rejti véka alá, hogy mi történik vele, számára ez az időszak is a női test ünneplése – csak éppen striákkal és némi plusz kilóval.

7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.

Ha betartod ezt a reggeli rutint, minden napod boldogan fog indulnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190814-reggeli-rutin-a-boldog-napkezdeshez.htmlAz egészségünkhöz hozzátartozik a lelki kiegyensúlyozottság is. Azaz nemcsak a testnek, a léleknek is szüksége van törődésre, és nemcsak hébe-hóba, hanem a mindennapokban is. Ennek fontos eleme lehet, hogy már ébredésnél tudatosan odafigyelsz rá, és olyan reggeli rutint alakítasz ki, amely pozitívra hangol, így az egész napodnak boldog érzésekkel, feltöltekezve vághatsz neki. Ez Zsír!OrigoCzippán Anett fogyókúrába kezdett: „Nyáron faltam”http://www.life.hu/ez-zsir/20190820-czippan-anett-fogyokuraba-kezdett-nyaron-faltam.htmlCzippán Anett nyáron nem foglalkozott a kilókkal, de most itt az ideje, hogy visszafogja a finom falatokat. Ez Zsír!OrigoSzexuális életük megmentése érdekében fogyott felére a házaspárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190819-szexualis-eletuk-megmentese-erdekeben-fogyott-felere-a-hazaspar.htmlEgy házaspár azért fogyott rengeteget, hogy megmentsék a szexuális életüket. Sikerült. Ez Zsír!OrigoBomba alakot villantott Szögeczki Ági, a Való Világ egykori sztárja - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20190815-bomba-alakot-villantott-szogeczki-agi-a-valo-vilag-egykori-sztarja.htmlSzögeczki Ági, vagy ahogy korábban megismertük, VV Ágica pálmafák és sziklás tengerpartok ölelésében vakációzik kisfiával és édesanyjával. Ez Zsír!OrigoŐszinte vallomás: így jutott túl a válás miatti nehéz időszakon Ábel Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190815-abel-anita-igy-jutott-tul-a-valasan.htmlÁbel Anita tavaly vált el férjétől, de az idei évben már kifejezetten jól érzi magát. Újra boldog és kiegyensúlyozott, amiben természetesen nagy szerepe van annak is, hogy új párra talált, de egy másik szerelme is akadt, mégpedig egy sportág. Ez Zsír!--Az edzőtermek megszállottja lett Hódi Pamela: már látszik is a testén a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20190816-az-edzesek-rabja-lett-hodi-pamela.htmlA nassolásról saját bevallása szerint nem tud lemondani Hódi Pamela, ezért inkább többet edz. Habár korábban utálta a konditermeket, párjának, a labdarúgó Tóth Bencének köszönhetően most a rabjává vált. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.