Nemet mondott a közösségi médiára a magyar színésznő: se férjét, se kisfiát nem mutatja meg

Szabó Erika
Csudai Sándor - Origo -
döntés anyaság szabó erika Palikék Világa by Manna
Három évig várt arra Szabó Erika, hogy végre megérkezzen hozzájuk kisbabájuk. A színésznő azóta egy 4 hónapos kisfiú édesanya. Nemrégiben arról mesélt, hogy miért nem szerepel családja a közösségi médiában. Ez egy döntés - hangsúlyozta.

A Palikék Világa by Manna Ilyen az élet Youtube-csatornán  Szabó Erika többek között az anyaságról is mesélt és arra is kitért, hogy se orvos férjét, se a kis Nolent nem mutatja meg a közösségi médiában. Úgy fogalmazott: meghúzott egy határt, a magánéletüket szeretné maguknak megtartani, és ezen később sem szeretne változtatni. 

Erika arról is beszélt, hogy influenszerként is csak olyan cégekkel dolgozik együtt, amelyek termékeit jónak tart, amelyekben hisz. Hozzátette, úgy véli, az, hogy egy szülő hogyan dönt a gyereke szerepléséről a közösségi médiában, nem attól függ, hogy influenszerkedik-e. Úgy véli, Nolen most nem tudja elmondani, hogy szeretne-e szerepelni vagy sem, ő pedig nem dönthet helyette. Hozzátette, ha kisfia majd később úgy dönt, hogy szeretne az édesanyjával például egy címlapon szerepelni, annak ő nagyon fog örülni, nagyon büszke lesz rá. 

Meg hát most is gyönyörű, tehát nyilván teleszórnám vele a világot, hogy mennyire cuki. (...) De a férjemre is iszonyú büszke vagyok, még sincs nagyon rólunk közös kép. Nekem valahogy az életem így komfortos, nem titkos, nyilván beszélek róluk, lehet minket az utcán látni, de ennek itt van a határa. 

– nyilatkozta. 

Erika arról is beszélt, hogy éveket vártak kisfiuk megérkezésére. 

Nagyon boldogok voltunk, amikor végre eljött. Én 12 hétig azt éreztem, még nem tudom elhinni, hogy tényleg anyuka leszek. Most lesz pár nap múlva négy hónapos. Szerencsések vagyunk, mert egy végtelenül békés kis ember érkezett a családunkba

 - emlékezett vissza és arról is beszélt, hogy már várandóssága alatt és most is hatalmas szerencsének érzi, hogy a férje orvos. 

Ez jó adottsága az életünknek. A szülésnél is nekem óriási biztonság volt, hogy ő ott volt végig mellettem, hogy nálam is jobban tudta, mi fog történni, óriási biztonságot adott.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.