Katalin rákdiagnózisa megváltoztatta Vilmos herceggel való kapcsolatát

Vilmos herceg és Katalin hercegné
WireImage -
évforduló betegség katalin hercegné Vilmos herceg
A lehető legtávolabb vannak a gondtalan szerelmes évektől.

A hónap végén ünnepli 13. házassági évfordulóját Katalin és Vilmos herceg, miközben a pár a hercegné rákdiagnózisa miatt élete legnehezebb időszakát éli. Katalin állapotáról a Palota nem adott ki mostanában új információkat, az egyik királyi szerző, Robert Jobson azonban arról számolt be, miként változtatta meg a pár tagjainak egymáshoz való viszonyát a betegség. 

Katalin és Vilmos esküvője
13 éve mondta ki a boldogító igent a hercegi pár.
Forrás: AFP/GERARD JULIEN

„Ahogy közelednek az évfordulóhoz, egyre világosabbá válik számukra, hogy az eddig is megrendíthetetlen kötelékük csak erősödött. Tudják, hogy erejük az együttlétben rejlik. A közösen átvészelt hullámvölgyek megerősítették kapcsolatukat, amely mára megingathatatlan. Most mind a ketten nehéz helyzetben vannak: össze kellett egyeztetniük gyermekeik mentális jólétét Katalin diagnózisa súlyosságával. De legyen bármi is: ők ketten egymás szívében az állandóságot képviselik. Bár most a lehető legtávolabb vannak a gondtalan szerelmes évektől, Vilmos ugyanolyan odaadó, ha nem odaadóbb felesége iránt, mint kapcsolatuk kezdetén, sőt, a baj még közelebb hozta őket egymáshoz” - fejtette ki. 

Vilmos és Katalin tudja, hogy a majdani koronával és a királyi kötelezettségekkel a felelősségük növekedni fog, de most a leendő király és királyné a családi életet helyezi előtérbe, és azon vannak, hogy a gyerekek amennyire lehet, a lehető leghétköznapibb életet élhessék.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Katalin és Vilmos törekednek arra, hogy a lehető legegyszerűbb életet élhessék gyerekeik. 
Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

„Katalin mindent megtesz, hogy a betegsége alatt sem változzon a gyerekek napi rutinja Ő és Vilmos pedig tudják, mennyire fontos, hogy minden napot elfogadjanak a nehézségekkel együtt és ne lázadjanak a sorsuk ellen. Bár hatalmas csapás volt, amikor először értesültek a diagnózisról, de mindketten erősek mentálisan” - tette hozzá Jobson. 

Ez is érdekelhet: 

Katalin hercegné horoszkópja és gyógyulási esélyei az asztrológia tükrében

Egyre vadabb összeesküvés-elméletek látnak napvilágot Katalin hercegnéről

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.