Szüleitől leste el Katalin hercegné a gyereknevelés fortélyait, a Middleton-modellt követi

Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady -
Katalin hercegné Vilmos herceg nevelés gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Duncan Larcombe, a királyi család szakértője az OK! magazinnak beszélt arról, hogy Katalin és Vilmos herceg úgy neveli a gyerekeket, ahogy annak idején Katalint és testvéreit Carole és Michael Middletont.

"Vilmos herceg a Middleton-modellre alapozza gyermekei nevelését: három gyermek, jómódú, ám keményen dolgozó szülők és sok-sok szeretet" - idézi a Blikk Larcombe nyilatkozatát. Úgy tudja, mire Katalin a húszas évei elejéhez ért, a szüleit a legjobb barátainak tartotta. Ezt szeretnék Vilmosék is elérni. A szakértő hozzátette, hogy a trónörökös György herceg nevelésében azért olyan dolgokat is alkalmaznak a szülők, amit annak idején a királyi család Vilmosnál is.

Vilmos herceg és családja Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

Larcombe azt mondja, Katalin és Vilmos fokozatosan szoktatták gyermekeiket a nyilvánossághoz, csökkentve ezzel a rájuk nehezedő nyomást. Legutóbb a karácsonyi istentiszteleten vett részt a három gyermek. A család nemrégiben elköltözött Windsorba, hogy csendesebb életet élhessenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.