Egyre vadabb összeesküvés-elméletek látnak napvilágot Katalin hercegnéről

katalin hercegné
Shutterstock - B. Lenoir
Katalin összeesküvés-elmélet meghalt
Odáig fajult a Katalin hercegné iránti aggodalomból indult teóriagyártás, hogy annak ellenére, hogy egy héten belül kétszer is látták a trónörökös feleségét, egy brit talk show házigazdája azzal viccelődött műsorában, hogy már 18 hónapja halott lehet.

Miután több képügynökség megkérdőjelezte a trónörökös, Vilmos herceg feleségéről és gyermekeiről készült anyák napi fotó eredetiségét, s Katalin elnézést kért a saját szerkesztésű fotó miatt, majd együtt látták és lefotózták a walesi hercegi párt, amikor szombaton a Windsor Farm Shopban együtt vásároltak, ismét elszabadult a pokol a britek között, és újabb találgatásokba kezdtek. Többen Heidi Agant, azt a nőt vélték látni a fotókon, aki 12 éven át adta ki magát Katalin hasonmásaként hercegnének, ám ő cáfolta a feltételezéseket, mondván abban az időben éppen máshol dolgozott — írta meg a Mirror

Ezek után a brit showman, John Oliver így viccelődött a tévében: „Van esély rá, hogy Katalin hercegné már 18 hónappal ezelőtt meghalt. Nem azt mondom, hogy megtörtént, csak azt mondom, nem 0 az esélye".

A Variety azt írja, megerősítést kért a Kensington-palotától, ám egyelőre nem reagáltal a kérésükre.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.