Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

Tom Cruise
Northfoto/ZUMAPRESS -
leleplezés katie holmes Suri Cruise szcientológia Tom Cruise
Suri Cruise 5 éves volt, amikor szülei elváltak. A kislány és édesapja alig tartották a kapcsolatot és ezt a színész is többször elismerte. Most azonban ez megváltozhat, ám nem biztos, hogy Tom ebből jól jön majd ki.

Közel egy évtizede nem látta lányát, a 2006-ban született Surit Tom Cruise. A Mission: Impossible sztárja és Katie Holmes a kislány születése után öt évvel elváltak, Holmes megkapta Suri teljes felügyeleti jogát, Cruise pedig vállalta, hogy amíg Suri 18  éves nem lesz, évi 400 dollárt fizet Holmesnak és állja a lánya összes költségét, beleértve az egyetemi díjakat is.

Amíg szülei együtt életek, Surit a legelkényeztetettebb sztárcsemetének tartották, aki 2 évesen már a Vanity Fair cínlapján pózolt. A kislány szülei Los Angeles-i kastélyának egy egész szárnyát birtokolta, amelyet a legmodernebb zenei rendszer és házimozival szereltek fel és saját szakácsa is volt, aki mindig a rendelkezésére állt. 

Tom Cruise, Suri Cruise
Suri mindent megkapott a szüleitől.
Forrás: AFP/Mehdi Taamallah

A színésző akkor titoktartási szerződést írt alá, amiben az állt, hogy nem beszél sem a válásukról, sem a Szcientológiai Egyházban töltött éveiről, ám most úgy tudni, Suri - akit április 18-án 18 éves lett - megteszi, ugyanis tulajdonképpen alig van olyan közös emlék, ami Tomhoz kötné, ráadásul egész életét végigkísérte az édesapja fájdalmas hiánya és a csalódottság. 

2023-ban már arról beszéltek, Cruise évek óta nem látta a lányát - aki egyébként nagyon hasonlít az édesanyjára - és az is felmerült, hogy ennek az lehet az oka, hogy a Szcientológia Egyház szabályai szerint a tagoknak tilos nem hívőkkel kapcsolatba lépni, ám, hogy ez igaz-e vagy sem, nem tudni. 

Suri Cruise is Spotted Stepping Out on Her 18th Birthday in New York City.
18. születésnapján kapták lencsevégre Suri Cruise-t New Yorkban. 
Forrás: Northfotó

A színész már 2013-ban arról beszélt, hogy 3 hónapja nem látta Surit. Később Holmes elmondta, a válásuknak az egyik oka az volt, hogy távoltartsa gyereküket a Szcientológiai Egyháztól, amelynek Cruise a tagja és elkötelezett híve. 

Most, hogy Suri betöltötte a 18. életévét, egy egész világ várja, vajon kapcsolatba lép-e édesapjával - akit tulajdonképpen nem is ismer, sőt, a filmjeit se nézi meg - vagy kitálal-e róla néhány olyan részletet, amit Holmes a válási egyezség részeként nem tehet meg. Vannak, akik úgy vélik, a lánynak semmi oka nincs megbolygatni a nyugodt életét, amíg mások szerint a kamerák fényétől távol élő Suri éppen egy leleplező vallomással robbanhat be a show-bizniszbe, ha éppen ez a célja. 

A lány egyébként korábban úgy nyilatkozott, fáj neki, hogy édesapja nem foglalkozik vele, és alig várja, hogy híres legyen és megmutathassa neki, hogy mennyit ér. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.