Szörnyű részletek Anne Heche autóbalesetéről: 45 percre rekedt az égő autóban

Forrás: AFP/Lisa O'connor -
baleset tűz autó Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 5-én szenvedett halálos autóbalesetet Anne Heche amerikai színésznő. A balesetről egyre több részlet derül ki.

Nemrég nyilvánosságra hozták a halottkém jelentését. Kiderült, hogy Anne Heche halálát füstmérgezés, égési sérülések és az ütközés következtében bekövetkező szegycsonttörés okozták. A Page Six most arról írt, hogy a színésznő 45 percre rekedt az autójában, miután a baleset bekövetkezett. A kiérkező mentősök nem is tudák megkezdeni az ellátását.

Anne Heche 45 percre rekedt az égő autóban Forrás: AFP/Lisa O'connor


"Az erős tűz és füst miatt nem lehetett tisztán belátni a járműbe, és nem is lehetett hozzáférni"
- mondta a tűzoltó főkapitány-helyettes a lapnak. A tűzoltók a kiérkezésük után 20 perccel fértek hozzá a járműhöz, és 45 perc telt el, mire ki tudták emelni belőle a színésznőt. Anne Heche ekkor még élt. A színésznőt kórházba szállították, ám nem sokkal később agyhalottnak nyilvánították, és lekapcsolták a gépekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.