Perel a nő, akinek a házába belehajtott Anne Heche

Forrás: AFP/Lisa O'connor -
baleset tragédia per Anne Heche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anne Heche tragikus autóbalesete majdem elvette annak a nőnek is az életét, akinek a színésznő belehajtott az otthonába, ráadásul most nincs is hol laknia - áll a per dokumentumaiban.

A néhai színésznő birtokát az augusztusi autóbaleset miatt pereli be az a nő, aki abban a házban lakott, ahol Anne összetörte Mini Cooperét, majd később életét vesztette.

A TMZ által megszerzett kereset szerint Lynne Mishele azt állítja, hogy épp a házi kedvenceivel volt elfoglalva, amikor Heche autója betört, és állítólag csak néhány méterre állt meg a nőtől, a kutyáitól és a teknősétől.

Forrás: AFP/Lisa O'connor

Lynne továbbra is mélyen traumatizálva érzi magát, fél a hangos zajoktól, rémálmok gyötrik, és nincs hol laknia, mivel a ház és minden vagyona elégett a baleset következtében.

A dokumentumokban továbbá az is ott van, hogy Heche szabálytalanul vezetett; kokain és fentanil volt a szervezetében a balesetkor. A nő legalább 2 millió dolláros kártérítést követel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.