Figyelmeztetést kapott Harry herceg és Meghan Markle: ez nem mehet így tovább

Queen Elizabeth II Platinum Jubilee 2022 - National Service of Thanksgiving
Getty Images - WPA Pool
királyi család Meghan Markle viselkedés Harry herceg
Harry herceg és Meghan Markle nem viselkedhetnek így tovább. Figyelmeztetést kapott a pár.

Meghan Markle és Harry herceg elhagyták ugyan a királyi családot, mégis úgy tűnik, hogy minden pénzkereseti forrásuk és módjuk hozzájuk kapcsolódik. Kemény figyelmeztetést kaptak azonban: ha Harry akar még bármilyen kapcsolatot a családjával, akkor ezzel a viselkedéssel fel kell hagyniuk.

Harry herceg, Meghan Markle, figyelmeztetés
Figyelmeztetést kapott Harry herceg és Meghan Markle 
Forrás: Getty Images

Komoly figyelmeztetést kapott Meghan Markle és Harry herceg

Amikor Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban kiléptek a királyi családból, anyagilag is függetlenedtek, vagyis a saját lábukra kellett állniuk. Az esetükben viszont ez azt jelentette, hogy folyamatosan a királyi családról és az ott eltöltött éveikről beszéltek. Leleplező interjút adtak, készült róluk dokumentumfilm és Harry egy hírhedt könyvet is írt a sérelmeiről. Most azonban kemény figyelmeztetést kaptak.

"A királyi család tagjai megmondták Harrynek, hogy ha kapcsolatot akar a család többi tagjával, akkor ne beszéljen róluk folyamatosan" - mondta Russell Myers királyi tudósító. "Nem kereshetnek pénzt a királyi családdal való kapcsolataikból. Valahogy rá kell jönniük, hogy ha  jó viszonyt szeretnének, akkor nem ócsárolhatják őket lépten-nyomon."

Nem voltak ott a Trooping the Colouron

"Volt egy rövid vita a magas rangú királyi családtagok között arról, hogy meghívják-e Harryt és Meghant a Trooping the Colourra" - mondta Tom Quinn királyi szakértő. "De gyorsan elvetették az ötletet." Katalin hercegné ugyanis megjelent, méghozzá a rákdiagnózisa óta először ezen az ünnepségen lépett a nyilvánosság elé, és attól tartottak, Harry és Meghan Markle jelenléte sötét árnyékot vetne az egész ünnepségre. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.