Meghan Markle tévedésben élt, majd pofára esett: azt hitte, ő több Beckhaméknél

Meghan Markle
Northfoto - PA
státusz tévedés Meghan Markle Victoria Beckham
A hercegné azt hitte, hogy a házasságával mindenki fölé kerül majd a társadalmi rangsorban, de rá kellett jönnie, hogy ez nincs így. Fájdalmas felismerés volt ez Meghan Markle számára.

Meghan Markle-nek nagyot kellett csalódnia, amikor rájött, nem áll mindenki felett, legalábbis David és Victoria Beckham felett semmikepp. Ki is borult, amikor ráébredt a valóságra.

Meghan Markle Nigériában
Meghan Markle tévedésben élt
Forrás:  Kola SULAIMON 

Meghan Markle hatalmas tévedésben élt

Meghan Markle azt hitte, hogy magasabb társadalmi osztályba tartozik, mint David és Victoria Beckham - ez is kiderül Tom Bower a The House of Beckham című könyvéből, amelyben részletesen bemutatja a pár kapcsolatát és életét. Hamar rá kellett azonban ébrednie a hercegnének, hogy ez valójában nincs így. 

Pedig Meghan Markle sok mindent megtett a barátságért, meg is játszotta magát Victoria Beckham mellett, mert úgy érezte, egyébként nincs túl sok közös bennük, de fontos volt ez a kapcsolat az akkori királyi családon belüli státusza miatt. 

Azt is hitte, hogy hercegnéként ő felülkerekedhet Beckhaméken, nagy pofáraesés volt, amikor kiderült számára, hogy ez nincs így. 

"Meghan világában a rangsorolás a gazdagságtól és a hírnévtől függött. A hercegné azzal áltatta magát, hogy a királyi családban betöltött státusza Victoria fölé helyezi őt a társadalmi rangsorban. Bosszúsan vette tudomásul, hogy Beckhaméknek jóval több vagyona van, mint neki. Öt házuk volt, állandóan magánrepülőkön utaztak, meghívták őket jachtokra és sokkal több pénzzel rendelkeztek" - írta könyvében Tom Bower.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.