Ben Affleck már nem is titkolja: ide költözött felesége elől a színész

Ben Affleck
Northfoto -
Brentwood Ben Affleck költözés
Hetekkel ezelőtt kaptak szárnyra a pletykák, hogy színész és Jennifer Lopez házassága romokban hever. A legfrissebb információk szerint Ben Affleck el is költözött közös otthonukból.

Nagy lehet a baj Ben Affleck és Jennifer Lopez házasságával. A színész jelenleg egy bérelt luxuskastélyban lakik, ami azt jelenti, egészen biztosan elköltözött Jennifer Lopezzel közös otthonukból. Tény: a kastély is közös bérleményük, ám az is biztos, hogy Jennifer nem tartott férjével. 

Ben Affleck and Jennifer Lopez
Ben Affleck egyedül költözött be a brentwoodi bérleménybe
Forrás: Northfoto

Ben Affleck magasabb kaput építtet 

Ben Affleck a brentwoodi kastélyba költözött be, aminek bérleti díja  havi 100 000 dollárba kerül, legutóbbi lépése azt sugallja, hogy mostanában nem is szeretne mozdulni onnan. Fotók jelentek meg ugyanis arról, hogy építőmunkások magasabb kaput építenek az ingatlan köré, hogy növeljék a magánélet védelmét, ami nyilván nem lenne olyan sürgős és fontos, ha Ben hamarosan hazaköltözne

Jennifer Lopez nem látogatja férjét

Míg JLo-t - aki az Atlas című filmje bemutatóján kínos helyzetbe került - senki sem látta, hogy meglátogatta volna Bent a kastélyban, addig volt feleségét, Jennifer Garnert igen. Igaz, Affleck új otthona csupán két háztömbnyire attól, ahol exe és három gyermekük él. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.