Kulcsár Edina megmutatta smink nélküli kipattogzott arcát - Fotó!

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
smink nélkül Kulcsár Edina arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem fél megmutatni apró tökéletlenségeit, most éppen a smink nélküli arcát tette közzé, nem éppen a legjobb állapotában: megmutatta, milyen, amikor megtámadják a hormonok!

Nemcsak az átlagos emberek küzdenek bőrproblémákkal, bizony a sztároké sem tökéletes. A sok szép fotó miatt azonban hajlamosak vagyunk azt hinni, nekik nics egyetlen folt, vagy pattanás sem az arcukon. Kulcsár Edina most bebizonyította, hogy a hírességek is küzdenek a tökéletlenségekkel: ő legalábbis biztosan.

Kulcsár Edina megmutatta igazi arcát Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Ahogy a szépségkirálynő fogalmazott, a gonosz hormonok megtámadták az arcát, ezért láthatóan nem tökéletes. A kommetelői persze így is imádják Edinát, főleg azért, mert meg merte mutatni az igazi arcát is: lehet, hogy nincs éppen a toppon, de az biztos, hogy nála őszintébb celebbel ritkán találkozhatunk!

Kulcsár Edina pocakját is vállalta

Nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki pocakja. Az önmagával is kritikus szépség a képhez csak annyit fűzött hozzá: "Mint ahogy az a fotón is látszik, nem igazán sikerült jól ez a nyári diéta, de legalább jó a kedvem"! Nézd meg, hogy néz ki bikiniben Edina!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.