Megműtötték Lipcsei Betta szemét: már szemüveg nélkül is tisztán lát

Fotó: Mudra László - Origo -
műtét Lipcsei Betta szem
Az egykori modell 20 éven át viselt szemüveget, de már nagyon zavarta, hogy a kontaktlencsétől folyamatosan kiszárad és hamar elfárad a szeme. Ezért döntött a műtét mellett, és nem bánta meg. 

Lipcsei Betta élete 13 másodperc alatt teljesen megváltozott: ennyi ideig tartott ugyanis a műtét, ami visszaadta a műsorvezetőnek a látását, pontosabban a tisztán látását. Az egykori modell 20 évig hordott szemüveget, de már a munkájában is zavarta, hogy a kontaktlencsétől folyamatosan kiszárad, és hamar elfárad a szeme.

Megváltozott Betta élete Fotó: Mudra László - Origo

Ezért vállalkozott a beavatkozásra, melyet dr. Perényi Kristóf szemész-, refraktív sebészorvos végzett. A különleges eljárásnak köszönhetően 6 dioptriát javítottak a műsorvezető szemén. Betta elárulta, nem volt ideges a műtét előtt.

Nyilván van egy alap izgalmi állapot, hiszen az ember látásáról van szó,

Megműtötték Lipcsei Betta szemét Forrás:Kallai Istvan

A foci vébé alatt történt ominózus élőadásos bakija kapcsán elárulta, hogy az nem a rossz látás számlájára volt írható:

Egyszerűen csak fáradt voltam, ezért mondtam, hogy másnap a Ferencváros játszik Belgium csapatával.

Dolhai Attila vírusos gégegyulladást kapott, nem tudott Koppányként színpadra állnihttp://www.life.hu/drlife/20180926-dolhai-attila-virusos-gegegyulladast-kapott-nem-tudott-koppanykent-szinpadra-allni.htmlNapokig tartó némaságra ítélte az orvos Dolhai Attilát, aki vírusos gégegyulladást kapott. Így nem tudott énekelni Koppány szerepében sem, az István, a királyban. Dr. Life--Kórházba került Mosolykahttp://www.life.hu/drlife/20180926-korhazba-kerult-mosolyka.htmlA kórházi ágyról posztolt Mosolyka, ám egyelőre nem tudni, mi történt pontosan, de posztjából egyértelműen kiolvasható, hogy nagy bajban volt. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEzzel a fűszerrel búcsút inthetsz a rossz leheletnekhttp://www.life.hu/drlife/20180925-ezzel-a-fuszerrel-bucsut-inthetsz-a-rossz-leheletnek.htmlA megkérdezett britek 70 százaléka bevallotta, hogy vetett már véget párkapcsolatnak azért, mert a partnernek rossz volt a lehelete. Ennek azonban elejét vehetjük. Dr. LifeOrigoKözel annyira lesz rákkeltő az elhízás, mint a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20180925-kozel-annyira-lesz-rakkelto-az-elhizas-mint-a-dohanyzas.htmlHamarosan az elhízás közel olyan ártalmas lesz, közel olyan arányban okoz majd rákot, mint a dohányzás. Dr. LifeOrigo3 dolog az intim fertőzésekről, amit senkitől nem mertél megkérdezni http://www.life.hu/drlife/20180924-intim-fertozesek-fontos-kerdesek.htmlAz intim fertőzések sokfélék lehetnek, ahogyan a fertőzések módja is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy szinte minden nő átesik az intim fertőzések valamelyikén legalább egyszer élete során. Vannak, akik hamar felismerik a tüneteket és nem restek orvoshoz rohanni segítségért, míg mai napig akadnak olyan nők is, akik szégyellik, hogy valami nincs rendben odalent és nem beszélnek róla senkivel. Íme, három kényes kérdés, amit talán még te sem mertél megkérdezni senkitől. Dr. LifeOrigoSaját vizeletét issza reggelente Kayleigh Oakley jógatanár http://www.life.hu/drlife/20180925-sajat-vizeletet-issza-reggelente-kayleigh-oakley-jogatanar.htmlNem Kayleigh Oakley az egyetlen és első, aki saját vizeletét használja terápiás célokra. Habár a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy bármire is jó lenne a vizeletterápia, a jógatanár kitartóan kortyolgatja, és azt állítja, meggyógyította őt pisije. Egészségére... Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.