Gregor Bernadett válás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem rejti véka alá szerelmét Magyar Attilával - férjétől már korábban elköltözött, és úgy tűnik, a vagyonmegosztás is problémamentesen zajlik.

Gregor Bernadett a Blikknek bevallotta, eszméletlenül boldog Magyar Attila oldalán, és már az sem zavarja, hogy mit pletykálnak róla a háta mögött. Somogyi István ugyan papíron még mindig a férje, de a vagyonmegosztást már elintézték. Ez igen könnyen ment, hiszen korábban a férfi nem rendelkezett állandó jövedelemmel, így Berni volt a kenyérkereső a családban. Az önmagát sámánnak nevező férj azt vallotta a napilapnak, hogy ő és neje házassági szerződést kötöttek két éve, de nem tart igényt semmire. Már van munkája, és ezt annak köszönheti, hogy távol van a színésznőtől.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Gregor Berni pedig végre rátalált egy olyan emberre, aki értékeli és igazi nőként tiszteli őt. "Attila határozott, mégis elbűvölő férfi - a valóságban nem nyuszómuszós" - vallotta a díva. "Nincs mit mondani, csupán annyit: boldog vagyok. Nem kell túlbonyolítani az életet, mindenkinek csak egy van, és azt úgy kell élnie, ahogyan a szíve és a józan esze diktálja"- tette hozzá a szép színésznő.

Azonban nemcsak az élet osztotta Bernire a csábító démon szerepét - a színházban is gyakran játszik rosszéletű nőket, romlott asszonyokat. A Soproni Petőfi Színház Könnyű erkölcsök című vígjátékában a színésznő örömlányt alakít, aki a gyakori szextől hangos munkájával az alatta lakó írót nem hagyja alkotni, és ezzel megőrjíti a férfit. A kétszereplős darabban a színésznő partnere Koncz Gábor, aki régóta kollégája és bizalmasa is Bernadettnek, és mindig az asszony mellett állt. Amikor együtt játszottak a Szókimondó asszonyságban, Berni éppen élete egyik legnehezebb időszakát élte át, mert a férje megcsalta, ezért elveszítette harmadik gyermekét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.