állati viselkedés VV Alekosz kavarás VV Anikó Való Világ 4 VV Gombi valóságshow villa VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó ismét hadjáratba kezdett, Gombi megnézhette saját maga paródiáját, Alek és Olivér pedig furfangos ötletet eszeltek ki. Éva és Ildi kortesbeszédet mondtak a nézőknek és lakótársaiknak, mely az online szavazás alapján Évának egy picivel jobban sikerült. 

Állat-villa
Ismét egy elmés feladat: a lányok válasszanak maguk mellé egy férfi párt, és öltöztessék be őket házi kedvencnek. Miután ez megvan, egy kis előadással kell készülni idomárnak és kis kedvencének. A villalakók jól szórakoztak, s bizonyára a Teletubbies-rajongó nézők is. Sajnos mi semennyire nem találtuk viccesnek az erőlködést, ami nem kifejezetten a játékosok hibája volt.


Jó lenne végre értelmes és építő feladatokkal bombázni a fiatalokat, ahogyan ezt számos külföldi show-ban nevetve megoldják. Persze Gombi nagyon vicces majom volt, Béci pedig cserfes papagáj... de inkább a Teletubbies, ha mindenképp debil mesét kell választani.


Gombi sztár lett!

Az már valaki, akit kiparodizálnak! Hát Gombika picúros 2 percét több százan kifigurázták és be is küldték az RTL Klubnak. Ezeket a vicces kisfilmeket pedig annak rendje és módja szerint bemutatták a lakóknak, akik időnként jót mulattak, de voltak túl morbid nevezők is. Gombinak természetesen az a film tetszett a legjobban, ahol trailerként mutatják be "viszontagságos" villabéli mindennapjait, valamint az igazi Picúr és Tesó is feltűnik. Olyannyira tetszett Szivecskének a film, hogy majdnem újra elpityeredett, hogy feltűnt Picúr.


Ráczék a pácban
A szokásos napi SMS-áradat most nem kegyelmezett a testvéreknek. Csak negatív hozzászólásokat kaptak, míg a "rosszakat" (Szandi, Oli, Alek, Éva) magasztalták a nézők. Bécinek nem tetszett a leráczozás, és hogy a húgát színésznőnek titulálták. Ezt közölte is Alekosszal, aki nem nagyon vett tudomást a dologról.


Anikó féltékeny?
Alekosz megint megkörnyékezte Anikót, hogy aludjanak együtt, a lány pedig nem kertelt, megmondta, hogy nem szeretne, mivel nem vonzódik a fiúhoz, és ez a virágról virágra reppenés sem túl szimpatikus neki. Miután kivesézték kettejük viszonyát, Anikó eddig ki nem játszott lapot húzott elő. Elmondta Aleknak, hogy valakitől azt hallotta, hogy Olivér azt mondta, azért van jóban Alekosszal, mert kint majd pénzt akar csinálni belőle. Persze a feketeség utána nem folytatta kitől hallotta és még miket, mert esze ágában sincs kavarni. Alek meglepődött, majd meg is beszélte Olival a helyzetet, amire barátja úgy reagált, hogy a többiek csupán féltékenyek, mert ők nem találtak igaz barátra. Ezért újabb csalafintaságot eszelt ki a stratéga: játsszák el, hogy nagyon összebalhéznak. Mindezt a nappaliban, mindenki előtt, hangosan és ordibálva, hogy közben nézzék az arcokat, a reakciókat és átéljék a következményeket. A holnapi összefoglaló erről fog szólni, az biztos.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.