VV4: Alekosz fölényesen nyerte a párbajt Gombi ellen

VV Alekosz Való Világ 4 VV Gombi párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejött a papírforma, Alekosz kigolyózta Gombit, a szavazók 71 százaléka szerette volna őt viszontlátni a ValóVilágban.  

Béci és Ani vitája

Szandika 21 éves lett, így a villalakók kicsit még csipásan, csukott szemmel köszöntötték kora reggel a plasztikcicát, aki ettől teljesen meghatódott. Számára a legjobb ajándék az új frizurája volt. A nap folyamán a lakók nem tartották be a tilalmat, miszerint senki nem beszélhet Évával Alekoszon kívül. Természetesen Béci szemét szúrta a leginkább, így az ülésen lemondott posztjáról. Ekkor Ani ellenszegült a vezérnek, amiből természetesen hatalmas perpatvar kerekedett. Később Ani Lacinak sírta el bánatát: a rosszkislány szerint az egyik 19, a másik egy híján 20, ami Bécit és Évát illeti.

Anikó kiborult

Katus Attila újra eljött a villába, hogy átmozgassa a lakók izmait, közben pedig kollégái mérték a teljesítmény-változást. A fitt hét győztese Jerzy lett, ő fejlődött a legtöbbet, így három villabarátjával együtt mehet a megnyert repülésre. A lányok közül Gigi lett az első, mire Anikó a takaró alatt zokogott a kudarc miatt, alig kapott levegőt. Szandika igyekezett megvigasztalni. A rosszkislány vigasztalhatatlan volt, amiért nem ő vitte el a pálmát és nem találkozhat az anyukájával, pedig még Szandika fel is áldozta magát, és megkérte Jerzyt, hogy a fekete szépséget vigye helyette repülni.

Gombi kiakadt Olivérre

Péntek délután a NekedValó adásában a párbajozók pártfogói kérdezhettek az ellenféltől. Gombit Alekosz unokatestvére, Jorgosz faggatta, Alekoszt pedig Gombi bátyja, Ernő. A baj ekkor jött, mert Oli nem tudott megülni a fenekén és folyton belekiabált Ernő kérdéseibe. Gombi teljesen felháborodott ezen, tőle nem megszokottan "büdös, ócska kutyának" nevezte Olivért és hadat üzent. Még a ruszki katona szerint is túlzásba esett Gombócka, amikor lyukat ütött az ajtóba ütött ököllel. Laci nem ilyennek ismerte meg a szépfiút, és nem ezt várta tőle.

Alekosz villahimnusza

Levél érkezett a villába, amelyben feladatot adtak Alekosznak és Gombinak. A görög szoknyavadásznak villahimnuszt kellett írnia, a szépfiú pedig fodrásztudását csillogtathatta volna meg, ha elvégzi a rá kiszabott munkát. Alekosz viszont nagy örömmel csapott a lecsóba, dalával megérintette a luxusbörtön foglyainak lelkét.

Szandika babazsúrja

Szandika újabb meglepetést kapott, méghozzá legjobb barátnőjét, Kobrát. Szandi Sanyira számított, de így is nagyon boldog volt. Majd visszatérve a nappaliba felolvasta üdvözlőkártyáját, amit édesanyja írt, közben elsírta magát a meghatottságtól. Ezután mindenki átadta saját ajándékát a vadmacskának. Közben Gigi és Jerzy kihasználta kameramentes óráját, majd frissen, kisimultan és üdén vetették bele magukat a szilikoncsoda tiszteletére adott pink partiba.

Alekosz újabb győzelme

Bejött a papírforma, Alekosz kigolyózta Gombit, a szavazók 71 százaléka szerette volna őt viszontlátni a ValóVilágban. Gombi szomorkásan vette tudomásul, hogy ma nem lett "Góliát". Szerinte Alekoszt akkor sem tudta volna legyűrni, ha erre a megmérettetésre később kerül sor.



Gombi Lacitól búcsúzott az utolsó szó jogán, arra kérte, hogy nagyon vigyázzon a többiekre, legfőképpen Bécire. Természetesen most is elérzékenyült. A műsorvezetőknek elmondta, hogy már most hiányoznak neki a többiek. Gombár úrnak nagy tervei vannak, nyáron szeretné feleségül venni Picúrt, és hamarosan családot is alapítanak.



Éva őrjöngve ugrott Alekosz nyakába, mikor kinyílt a villa ajtaja, a többiek a háttérbe húzódva, visszafogottan mosolyogtak. Lehet, hogy tényleg nehéz időszak vár a görögre?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.