Kegyetlen kiképzőtábor vár a villalakókra

VV Éva VV Alekosz bírálat VV Anikó katonai kiképzés VV Gigi jelmez őszinteség Való Világ 4 VV Béci kiképzőtábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét a koránkelésről, a kegyetlenségről, a sárban kúszásról, valamint az összetartásról fog szólni. Mindezt két kőkemény kiképzőparancsnok fogja kézben tartani. A villalakóknak ezúttal fel kell kötni a gatyájukat, és cipzárt tenni a szájukra.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A VV-párbaj ezúttal vasárnap fog jelentkezni

A ValóVilág menetrendje a Csillag születik április 2-i indulása miatt változott meg. Így a már jól megszokott szombat esti párbaj ezúttal az azt követő este, azaz április 3-án lesz látható. Este hétkor kezdődik a jól megszokott összefoglaló, majd követi közel két órában a párbaj, amely után a Heti Hetes fog jelentkezni a megszokott időben.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Alekosz ezúttal Anikót pontozta le

A villalakók az egész napot különböző játékos feladatokkal töltötték. Az elsők között volt, hogy a nem használt ruhákból, hulladékokból - zsákokból, fóliákból - kellett egyfajta újrahasznosított ruhakreációt készíteni, majd egy divatbemutató keretein belül bemutatni az így elkészült darabokat. Egy hasonló feladatban, ha emlékeznek Alekosz Évánál verte ki a biztosítékot, mikor Anikót ajnározta pontjai formájában. Most viszont ez megfordult, és a rosszkislány alumínium öltözetét pontozta le a görög. A fekete szépség kissé cinikusan, de tudomásul vette az okostojás döntését.

Jó és rossz tulajdonságok fejeken és testeken

A luxusbörtön foglyai előszeretettel dobálják egymásra a jó és rossz tulajdonságokat, egy-egy vita vagy épp nagy ölelés alkalmával. Most eljött az idő, hogy higgadt és józan fejjel ítéljék meg egymás erősségeit és gyengeségeit. Kaptak 7-7 jó és rossz tulajdonsággal ellátott kendőt, amit egymás fejére kellett húzni, majd részletesen kielemezték az igazságmondó hintába, hogy ki miért kapta azt, amit. Ezúttal meg is védhették magukat. A játék kivételesen csendes körülmények között zajlott.

Alekosz és Gigi is színt vall

A következő játék az őszinteségről szólt. A szabály a következő volt: feltettek egymásnak különböző kérdéseket, ha úgy érezték, hogy a válasz nem őszinte, akkor a válaszadónak 3 pohár közül kellett választani egyet, amikben különböző "italok" voltak, és azt meg kellett inni. Ez lehetett akár vodka, ecet, sós víz, vagy épp pálinka is.



A huszadjára feltett kérdés alól ezúttal Gigi sem bújhatott ki, így végre bevallotta, hogy a kameramentes óra alatt szexelt Jerzyvel. A hír hallatán többeknek felcsillant a szeme, Béci meg magába roskadva nézett maga elé. Majd a párbaj témája volt a porondon. Végül eljött a pillanat, hogy Alekosz kipakolja kártyáját, és elárulja, mennyivel küldte haza Gombit Picúr mellé.

Military hét

A jótékonysági hét után most végre igazán kemény napok várnak a villalakókra. Egész héten military hét lesz. Reggel hat órakor két katonai kiképző törte rájuk az ajtót, és azonnal tornasorba parancsolták a villalakókat. 10 percet kaptak arra, hogy kimossák a csipát a szemükből, felöltözzenek, és az udvaron jelentkezzenek. Béci a két katonát Lacihoz hasonlította, bár nevetgélt rajta, de a helyzet közel sem volt vicces. Nagyrészt kiborultak a játékosok, Éva például előre kijelentette, hogy rá biztos sok büntetés fog várni, mert képtelen lesz befogni a csőrét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.