Renee Zellweger Bradley Cooper szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Bradley Cooper 2009 nyara óra randizott a Bridget Jones-filmek sztárjával, Renee Zellweger színésznővel.

Úgy tűnt, a sztárpár szerelme kiállja az idők próbáját. Együtt sportoltak, utazgattak, és kapcsolatuk viszonylag békés volt az utóbbi hónapokban. A barátok szerint nem voltak előjelei a márciusi szakításnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Február végén Renee és Bradley egy koktélbárban randizott, ahol szemtanúk szerint igencsak turbékoltak: "A VIP részlegben voltak. Édesek voltak, és végig nevetgéltek. Brad igazán figyelmes volt Renee-vel" - vallotta egy szemtanú. A barátok azt is tudják, hogy a színésznő és "anyósa" igazán jól megvoltak egymással - teázni jártak, míg Brad néha bulizni ment.

Renee még a Golden Globe-díjátadót is kihagyta, hogy kedvese mellett lehessen, amikor annak édesapja január 15-én meghalt. "Renee nagyon akarta, hogy működjön végre ez a kapcsolat, de a végén már túl nehéz lett minden. Mi, a barátok mind szomorúak vagyunk, hogy így alakult, de Renee jól van, és ez a lényeg" - vallotta a színésznő egy közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.