VV4: Őszinteségi játék nagy veszekedésekkel

VV Éva VV Alekosz őszinteség jótékonyság Való Világ 4 veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszinteségi játékot játszottak a villalakók: névtelenül kérdezhettek egymástól. Érdekes kérdéseket és érdekes válaszokat hallhattunk. Éva és Alekosz természetesen megint összevesztek.

Anikó, Jerzy és Laci is kirándulhattak

A jótékonysági akció hatodik napja volt ma. Ezúttal Anikó, Jerzy és Laci látogathatott el az egyik legszegényebb családhoz. Természetesen nem mentek üres kézzel, vittek élelmiszert, ruhákat, sőt, Anikó még a nagy plüssmackóját is beáldozta a jó ügy érdekében. A hétfős család katasztrofális körülmények között él, étkezésüket negyvenezer forintból kell kihozniuk. Közben a villába újabb lakók költöztek, csibékkel, nyuszikkal és mangalicával gazdagodott a társaság.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Jerzy bekakilt

Nagyon izgalmas és eseménydús reggelük volt a villalakóknak. A Morning Show beköltözött a ValóVilágba, onnan adták élőben a rádióműsort. A fiatalok tudták, hogy Balázsék fogják őket ébreszteni, így készültek is rá. A különleges alkalomra újabb feladatot kaptak: olyan titkot kellett elárulni magukról, amit még nem fedtek fel. Gigi és Éva egyből berosált, közölték, hogy amit eddig nem osztottak meg, azt most sem fogják. Alekosz viszont óriásit alakított, két csajozási trükkjét is papírra vetette. Jerzyről kiderült, hogy "beszari": elárulta, hogy ő már "szangott", ami annyit tesz, hogy pukizott, és kicsúszott a vége.

Kisfilmek a jótékonysági gálára

A jótékonysági hét szombat este egy hatalmas gála keretében ér véget. Az iskolásoknak meghirdetett felhívásra érkezett videók közül kellett kiválasztaniuk a lakóknak, hogy melyik produkció kerülhet be a szombat esti show-ba. A döntés nehéz volt, megható előadásokat láthattak. A lelkes villalakók sokat vacilláltak, próbáltak érvelni, végül kézfeltartással szavaztak.



Éva féltékeny Anikóra

Eljött az idő, hogy a luxusbörtön lakói névtelenül kérdezzenek egymástól. A középpontban Éva és Alekosz viszonya állt, amire természetesen provokatív kérdések érkeztek. Az okostojás választ adott arra, hogy mostanában miért piszkálja a törtető lányt, a békéscsabai lány pedig századjára is közölte mindenkivel, hogy miért nem bújik ágyba a görög "félistennel". Ebből persze újabb patália kerekedett, az egészet pedig még tetézte az is, amikor Anikó is képbe került. Emellett Gigi és Jerzy szerelmi kapcsolata is porondon volt, a szerelmesek ugyanis megint összekaptak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.