Szenzáció! Magyar férfi vette feleségül Reese Whiterspoont!

esküvő sztárpár Jim Toth Reese Witherspoon Doktor Szöszi A nyughatatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta attól volt hangos az amerikai sajtó, hogy az egykor Doktor Szöszi nagy erőkkel készül második menyegzőjére. A szőkeség vasárnap hajnalban titokban férjhez ment a magyar származású Jim Toth-hoz.

A pár 2010 elején mutatkozott először a nyilvánosság előtt. Reese igyekezett óvni a magánéletét - első házasságát Ryan Philippe-pel, majd románcát Jake Gyllenhaallal a média ízekre szedte. Amikor megismerte Jimet, végre úgy érezte, megtalálta a Nagy Őt. A férfi olyan hírességek ügynöke volt, mint Scarlett Johansson és Robert Downey Jr. A színésznő ügynöke is Jim ügynökségén dolgozott, így kerültek kapcsolatba egymással. Jim neve magyaros hangzású, hiszen a Tóth név a világon itthon a legelterjedtebb, és állítólag magyar felmenőkkel is büszkélkedhet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A pár Reese kaliforniai birtokán, az Ojai ranch-en esküdött egymásnak örök hűséget. Az ara Monique Lhuillier esküvői ruhát viselt, és a szertartáson 120 fős vendégsereg gratulált a párnak. A jelenlévők között ott volt Renee Zellweger, Alyssa Milano és Tobey Maguire is.

Witherspoon tanúja és legjobb barátnője, Heather Rosenfield segédkezett legtöbbet a ceremónián, ahol Reese előző házasságából született gyermekei, Ava és Deacon is megjelentek. A színésznő fiatal unokahúgai voltak a koszorúslányok. Az este állítólag nagyszerűen sikerült - a pár nyitótánca, a keringő igazán meghatotta az egybegyűlteket. De a helyszín is mesés volt: a Los Angelestől kilencven mérföldre található Ojai ranch-en lovak, malacok, csirkék és sok más állat is található, e mellett nagyon otthonos és családias is. Ez a hely volt az utóbbi években Reese számára az óvóhely a médiafelhajtás ellen.

A pár állítólag nagyon boldog együtt, Jim ugyanis nagyszerű apának bizonyul, türelmes és játékos is egyben. Emellett a színésznővel is remekül megértik egymást, sok közös programot csinálnak együtt - hetente kapják őket lencsevégre, amint kedvenc közös hobbijuknak, a futásnak hódolnak. Reese és Jim úgy érzik, egymással megnyerték a "jackpotot".


Life Magazin: Minden hétköznap 18 órakor, a LifeNetwork műsorán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.