Sikoly 4 David Arquette sikoly válás Courteney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courteney Cox és David Arquette októberben jelentették be a szakítást - most mégis kéz a kézben jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Talán megmenthető még a színészpár kapcsolata. Tizenegy év házasság után tavaly októberben jelentették be a különválást - akkor azzal indokolták a döntést, hogy az évek alatt túlságosan "elmentek egymás mellett", és David is úgy érezte, nagyon korlátozza őt a házasság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A napokban azonban a pár Nyugat-Hollywoodban jelent meg együtt a legújabb közös filmjük, a Sikoly 4 bemutatóján, ahol nem éppen úgy viselkedtek, mint a válófélben lévők. Ügyes marketingfogás vagy őszinte érzések? Mindenesetre most mindenki róluk pletykál Hollywoodban. Cox és Arquette 1996-ban, a Sikoly első részének forgatásakor ismerkedett meg egymással, de még most is úgy viselkedtek, mint a szerelmesek. Fogták egymás kezét, és egész este el sem mozdultak egymás mellől.

Arquette nemrég egy interjúban a következőket mondta: "Külön vagyunk, de sokat dolgozunk a kapcsolatunkon, és azon, hogy kitaláljuk, mit is akarunk valójában. Tudják, az élet nem egyszerű. Az emberek változnak, és ettől még nehezebb minden" - vallotta a színész, aki még mindig nagyszerű viszonyban van egykori szerelmével. Courteney nemrég elmondta, a közös munka sem okoz számukra gondot, mert meghallgatják és fontosnak tartják egymás véleményét.

Úgy tűnik tehát, hogy mindössze csak néhány hónap különlétre volt szüksége a sztároknak ahhoz, hogy ismét értékelni tudják egymást. David pedig minden bizonnyal egyre jobban ragaszkodik nejéhez, hiszen a féktelen bulizás és az alkohol világában nem találta meg a boldogságot: "Szeretem Courteney-t. Tudom, hogy vele leszek egész hátralévő életemben. Csodás családban élünk mi és a lányunk, Coco. Szeretjük egymást" - vallotta Oprah Winfrey műsorában a színész.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.