VV4: Béci és Laci rátámadt Évára a párbaj után!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó fenyegetőzés VV Gigi feszültség VV Jerzy Való Világ 4 VV Laci gyűlölködés párbaj VV Béci villalakó testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány visszatérése lesújtott pár embert, többek között Bécit, Jerzyt és Lacit. Ezek után elszabadultak az indulatok a villán belül, és nyomdafestéket nem tűrő módon pirítottak oda Évának.

Párbaj előtti feszültség

A párbaj napján már érződött a feszültség a két párbajozó lány és barátaik között. A nap folyamán az esti összecsapás kettéosztotta a villa lakóit, kivéve egy embernek volt minden közömbös: akinek a párbaj kimenetele semlegesen hatna, az Anikó volt. Neki tulajdonképpen mindegy, hogy ki tér vissza, a lényeg, hogy egy emberrel kevesebb lesz a villában.

Kortesbeszédek megírása

Évának Alekosz volt a szónoka, Giginek pedig szerelme, Jerzy. Természetesen a lelki társak ismét összeugrottak, ugyanis a görög dumagép ducinak és teltkarcsúnak látja a törtető lányt, aki ezzel a kijelentéssel egyáltalán nem értett egyet. Emellett Alekinónak arra is volt ideje és energiája, hogy a bárgyú birka szépfiúnak kommunikációs órát tartson, mielőtt nekilódul a nagy feladatnak, amibe már többször belebukott.

Tanácsadás a párbajozóknak

Vészesen közeledett az esti párbaj, így a két lánynak volt még lehetősége arra, hogy tanácsadót válasszanak, és igyák pártfogoltjaik szavait. Érdekes volt, ahogyan Béci befolyásolta testvérét, és az is, ahogyan Alekosz próbált hatni Évára.



A fiúk maximálisan felkészítették a villa két amazonját, akik vasárnap este szét is szedték a ValóVilág stúdióját.

Éva fogadtatása

A párbaj alatt egyes szemek vérben forogtak, főleg Laci tekintetében volt látható a gyűlölet. Így nem véletlen, hogy a győztes fogadtatása kissé slamposra sikeredett: Alekosz tárt karokkal várta barátnőjét, a többiek hátat fordítva alkottak újabb egységes, harcra kész csapatot Laci vezetésével. Anikó semleges maradt. Ezek után ismét azon járt mindenki esze, hogy a legközelebbi kiválasztáson kire fog kerülni a legtöbb jel.

Elszabadult indulatok

Ismét az igazmondó hinta miatt robbant a bomba. Éva ült benne, és bármit lehetett kérdezni tőle. Ekkor jött Laci, aki ezúttal összes haragját a törtető lányra zúdította. Ezek után a villában elszabadultak az indulatok. Beindult Béci is, aki közölte "face to face" Évával, hogy gyűlöli, és mit hitt, miért teszi rá a jeleket. Ezek után nyomdafestéket nem tűrő stílusban beszélt a bent maradt Rácz fivér a békéscsabai csajjal, amire eddig még nem volt példa a ValóVilág 4 történetében.





Hajdú Péter szexi táncot lejtett Zoltán Erikánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-hajdu-peter-farokfogasban-jo-vagyok.htmlBritney újra szülni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-britney-spears-harmadik-gyermeket-akar.htmlVV4 párbaj: Botrányos hangulat közepette esett ki Gigi!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv4-parbaj-botranyos-hangulatban-versengett-gigi-es-eva.htmlVV Esküvő: Gombi megkérte Picúr kezéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110403-vv-eskuvo-gombi-megkerte-szerelme-picur-kezet.htmlElindult a Csillag születik - VV Ildi is bepróbálkozott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-elindult-a-csillag-szuletik-elovalogato.htmlHatalmas égés! Kifújolták Gigit élő adásban a múltja miatt!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110404-szandika-beszolt-giginek-erkolcstelen-multja-miatt-gigi-haza-mesz.htmlBritney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.htmlTeszteld magad: Mennyire kerít hatalmába a bűntudat?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110331-teszt-buntudatos-szemelyiseg-vagy.htmlMennyit bír a távkapcsolat?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110401-szerelem-parkapcsolat-mennyit-bir-a-tavkapcsolat.htmlEzért tartunk szeretőt!http://www.life.hu/szeress/szex/20110401-te-miert-tartasz-szeretot.htmlGyönyör és agresszió: nők szexvadászatonhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-es-parkapcsolat-noi-szexvadaszat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.