Harry hercegnek nem Károly az apja?

apaság walesi herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg sosem tudta kiheverni édesanyja halálát. Zűrös életével ő a család fekete báránya, de a britek mégis imádják.





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Boldoggá avatták II. János Pálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110502-boldogga-avattak-ii-janos-palt.htmlVV4: Kiderült, ki jut tovább a fináléba!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-vv4-eva-es-aniko-nagy-volt-az-izgalom-.htmlKialakult a Csillag születik döntős mezőnye!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110501-kialakult-a-csillag-szuletik-dontos-mezonye.htmlNagy Duett: Az energiabombák búcsújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-nagy-duett-az-energiabombak-bucsuja.htmlElton John is ott volt az évtized esküvőjén!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110429-elton-john-is-ott-volt-vilmos-herceg-eskuvojen.htmlTill Attila: "Mi az értékelhetetlen kategóriába tartozunk"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110429-nagy-duett-tillanak-nem-tunt-fel-hogy-hajdu-peter-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.