A nagybetűs életre készül a pókmajombébi

majom Amazonas pókmajom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 17-én született Estela, a melbourne-i állatkert kis lakója.

Estela remekül eljátszik nagymamájával, Sonyával az ausztrál állatkertben. A kicsit születése után magára hagyta az édesanyja, Sunshine, így az ápolóknak január óta napi huszonnégy órás elfoglaltságot jelent az apróság felnevelése. A pókmajom Közép-Amerikában őshonos, ma azonban főként az Amazonas-menti területeken találkozhatunk vele. Estelát eddig napi hétféle magból készült tápszerrel etették, most pedig kezdik rászoktatni a szilárd ételekre: gyümölcsökre, levelekre, virágokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Liz Hurley, a sikeres tervezőhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110504-liz-hurley-a-sikeres-tervezo.htmlShakira megőrül Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110503-sharikra-budapesten.htmlRene Russo a lányával bulizotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110503-rene-russo-a-lanyaval-bulizott.htmlDíszvacsorán az Obama házaspárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110502-diszvacsoran-az-obamahazaspar.htmlBoldoggá avatták II. János Pálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110502-boldogga-avattak-ii-janos-palt.htmlCsodálatos világ - szúnyog borostyánbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110429-csodalatos-vilag-szunyog-borostyanban.htmlA futballherceg és neje is hivatalos volt Vilmos herceg esküvőjérehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110429-david-es-victoria-beckham-vilmos-herceg-eskuvojen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.